5-sterren Griekenland
Meivakantie 2023

Travis header

Parga Beach Resort

29 april 2023
8 dagen
Parga, Griekenland
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Parga Beach Resort

29 april 2023
8 dagen
Parga, Griekenland
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Parga Beach Resort - Griekenland

Als je op zoek bent naar een hotel dat stijl en luxe uitstraalt, dan is Parga Beach Resort het perfecte hotel voor jou. Omdat het hotel in een prachtige tuin met olijf- en citroenbomen ligt, geniet je van de rust en kalmte om je heen. Als je aan het zwembad ligt en je ogen even dicht doet, hoor je de vogels om je heen tjirpen. Een perfecte uitvalbasis voor jouw relaxte vakantie naar Griekenland.

Bezoekje aan Parga

Wil je graag Griekenland ontdekken en er een dagje op uit? Het wonderbaarlijke Parga ligt op slechts 2 kilometer afstand van het hotel en hier valt heel veel te beleven. Maak een wandeling door de Visokloof of slenter over de boulevard, bewonder de stenen boogbruggen of boek een excursie naar een van de kloosters. Ook vind je in deze stad veel kleine winkeltjes, waar je handgemaakte spullen, zoals souvenirs of kleding kunt kopen. Natuurlijk kun je ook een bezoekje aan een restaurant brengen, zodat je de Griekse keuken kunt proeven. 

Kamers

Als je bij Parga Beach Resort boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten kamers. Zo kun je een kamer kiezen die aansluit op jouw behoeften. De juniorsuites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze kamers beschikken over onder andere de volgende faciliteiten: airconditioning, gratis wifi, een kluisje waar je al je waardevolle spullen in op kunt bergen en een eigen balkon of terras met zitje. De junior - en supremesuites zijn ook te boeken met (zij)zeeezicht. Deze zijn geschikt voor 2 tot 4 à 5 personen. 

 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Parga Beach Resort is te boeken bij:


Bekijk meer Parga vakanties >

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Meivakantie 2023 > Griekenland > 5-sterren Griekenland