Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Meivakantie 2024 > Griekenland > All-Inclusive Griekenland

All-Inclusive Griekenland
Meivakantie 2024

Travis header
632,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Sunweb

Hotel Bella Vista

29 april 2024
8 dagen
Lesbos, Griekenland
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Bella Vista

29 april 2024
8 dagen
Lesbos, Griekenland
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Bella Vista - Lesbos

Dit mooie hotel staat op het Griekse eiland Lesbos. Je geniet hier volop van de groene natuur, de mooie uitzichten en het heerlijke zwembad. Het eiland verken je gemakkelijk met een huurauto of je maakt gebruik van het pendelbusje richting het dorpje Molivos. 

Uitzicht op Turkije

Vanuit het hotel heb je een perfect uitzicht over de Egeïsche zee. In de verte zie je zelfs Turkije liggen, gek hè? Vanuit Griekenland lijkt het ineens heel dichtbij! In de riante tuin van het hotel vind je het zwembad waar jong en oud zich volop kunnen vermaken. Alle ligbedjes met parasols zijn vrij te gebruiken voor hotelgasten. In diezelfde tuin zie je de kruiden voorbijkomen die dagelijks ook door je eten zitten verwerkt. Super leuk voor de kleine vakantiegangers om eens een kijkje te nemen met welke planten nu eigenlijk als ingrediënten worden gebruikt door de chef. 

Verblijf

Je verblijft op basis van logies en ontbijt, halfpension of all-inclusive. Dit houdt in dat er elke ochtend een lekker ontbijtje voor je klaarstaat. Tussendoor haal je gemakkelijk je favoriete snacks bij de bar. Verfrissende drankjes en cocktails kun je bij de barman halen. 's Avonds sluit je net als de Grieken het diner af met een glaasje Ouzo of Raki en dan heb je de Griekse sfeer op traditionele manier geproefd! 

Relevante pagina's voor jou:
Lesbos vakantieGriekenland vakantieMeivakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Hotel Bella Vista is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Meivakantie 2024 > Griekenland > All-Inclusive Griekenland