Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

All-Inclusive Marokko
Herfstvakantie Regio Noord

Travis header

SPLASHWORLD Aqua Mirage

21 oktober 2023
6 dagen
Centraal Marokko, Marokko
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

SPLASHWORLD Aqua Mirage

21 oktober 2023
6 dagen
Centraal Marokko, Marokko
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

SPLASHWORLD Aqua Mirage - Marokko

Alle fans van glijbanen opgelet, dit 4-sterrenhotel in Marokko biedt 100% waterplezier met héél veel glijbanen. Uitgespetterd? Het hotel heeft ook genoeg keuze uit restaurants en bars en aangezien je dit hotel met all-inclusive verzorging boekt, kun je alles gratis uittesten, dat wordt smullen!

Heel veel glijbanen!

Test alle glijbanen uit tijdens je vakantie in SPLASHWORLD Aqua Mirage in Marrakech. Ga van een van de twee kronkelglijbanen, een van de vier snelle glijbanen, een van de twee multilane glijbanen, een van de twee tube glijbanen, van de trechter glijbaan, de boomerang of de sidewinder. Alleen in het aquapark kun je je al een week vermaken. Voor de kleintjes is er een kids waterspuitpark en een miniglijbanenpark. Let wel op, ga je in de winter naar dit hotel, dan is het waterpark gesloten (tussen 1 november en 31 maart). 

All-inclusive genieten

Heb je alle glijbanen uitgetest, dan kun je de restaurants en bars gaan testen. Er is een buffetrestaurant, 2 à-la-carterestaurants, 5 bars en een snackbar. Hier kun je heerlijk ontbijten, lunchen, snacken en dineren. In de avond een lekker wijntje, biertje of cocktail erbij en je vakantie is compleet! Wil je meer zien dan alleen het resort, dan zit je op slechts 12 kilometer afstand van het centrum van Marrakech, ideaal voor een leuke excursie!


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

SPLASHWORLD Aqua Mirage is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Herfstvakantie Regio Noord > Marokko > All-Inclusive Marokko