Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bull Dorado Beach & Spa

Bull Dorado Beach & Spa

Spanje - Gran Canaria - Arguineguin

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Bull Dorado Beach & Spa gevonden bij:

Bull Dorado Beach & Spa - Gran Canaria

Bull Dorado Beach & Spa is een zeer goede keuze voor een relaxte vakantie in het prachtige Arguineguin op Gran Canaria. Dit all-inclusive hotel verzorgt heerlijke buffetten in de ochtend, middag en avond. Je kunt van de zon genieten op een hangmat op het dakterras, of kies ervoor om bij het zwembad bij te kleuren. De ligging van het hotel is ideaal, je stapt zo het strand op, het centrum ligt op slechts 100 meter afstand van het hotel en binnen 500 meter ben je bij de gezellige haven.

Duurzame accommodatie

Bull Dorado Beach & Spa beschikt over het een eco-label. Dit betekent dat de accommodatie zuinig omgaat met water, energie en afval. In de restaurants zijn regionale producten beschikbaar en de werknemers krijgen een eerlijk loon. Je kunt hier dus met een schoon geweten vakantie vieren.

Wellness

Er is bij Bull Dorado Beach & Spa genoeg ruimte om even lekker tot jezelf te komen. Zowel buiten als binnen is er een whirlpool aanwezig en er is een sauna, relaxruimte, stoombad en solarium. Verder worden er tegen betaling kuurbaden en massages aangeboden. Het binnenzwembad is deel van de wellness en is tussen 12.00 en 19.00 uur alleen toegankelijk voor volwassenen (16+). Kinderen kunnen gebruik maken van het kinderzwembad of het reguliere zwembad buiten. De whirlpool buiten ligt op het dakterras waar je tijdens het bubbelen kunt genieten van een panoramisch uitzicht en daarnaast kunt relaxen in een van de hangmatten!

Home > Hotels en appartementen > Bull Dorado Beach & Spa