Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Marokko > All-Inclusive Marokko

All-Inclusive Marokko

Travis header

Labranda Targa Club Aqua Parc

7 januari 2024
6 dagen
Marrakech-Tensift-Al Haouz, Marokko
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Labranda Targa Club Aqua Parc

7 januari 2024
6 dagen
Marrakech-Tensift-Al Haouz, Marokko
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Labranda Targa Club Aqua Parc - Marokko

Laat je verwennen in het mooie Marrakech in dit 4-sterrenhotel. Labranda Targa Club Aqua Parc heeft niet alleen hele fijne prijzen, maar het ziet er ook nog eens paradijselijk uit. Geniet van een zorgloze all-inclusive vakantie in Marokko, terwijl jij de bruisende stad Marrakech verkent. 

Pendelservice

Je hoeft uiteraard deze mooie accommodatie niet te verlaten voor een top vakantie, je hebt namelijk alles tot je beschikking. Het Labranda Targa Aqua Parc beschikt over een mega zwembad met rondom ligbedden en parasols die je vrij kunt gebruiken. Je komt tot rust in deze mooie oase tussen de prachtige palmbomen en je kunt genieten van de traditionele Marokkaanse thee en snacks. 

Marrachech

Maar wil je meer van Marokko zien, verken dan het bruisende centrum van Marrakech. Slenter door de straten en het centrale plein Djemaa el Fna. Je geniet op dit plein van dansers, muzikanten en slangenbezweerders. Je struint de bazaars af met leuke souvenirs en kledingstukken en in de avond geniet je bij een van de vele restaurantjes. Tip van Travis: informeer eens naar de excursiemogelijkheden. Het is super tof om namelijk op een quad of op een kameel de woestijn te verkennen. Zo zie je nog eens wat meer van dit prachtige land. 

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Labranda Targa Club Aqua Parc is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Marokko > All-Inclusive Marokko