Marokko

Vakantie naar Marokko

Zonvakantie, palmbomen en cultuur

Marokko is een bijzonder veelzijdig land. Marokko heeft stranden, mooie steden met veel cultuur en historie, zoals Rabat of Marrakesh, een rijke keuken en soeks (Arabische markten) waar je eindeloos rond kan dwalen. Of je kunt een tocht door de woestijn maken op de rug van een kameel. Het klimaat in Marokko is het hele jaar goed. In het voorjaar is de temperatuur al zomers goed. In de zomermaanden juli en augustus wordt het in het zuiden van Marokko erg warm, maar een vakantie in Marokko aan de kust is dan zeer goed te doen. Zoek je naar een goedkope vakantie, dan is Marokko zeker een optie. Travelhunter selecteert elke dag de beste aanbiedingen uit Marokko voor jou.

De laatste aanbiedingen voor Marokko

14 november 2020, 8 dagen


Agadir, Marokko

5 november 2020, 6 dagen


Agadir, Marokko

10 november 2020, 15 dagen


Agadir, Marokko

15 november 2020, 7 dagen


Marrakech, Marokko

Interessante steden om te bezoeken in Marokko zijn bijvoorbeeld Marrakesh. In deze stad is vooral het Djemaa el Fna plein een publiekstrekker. Hier kun je heerlijk eten in één van de vele restaurantjes en heerst er een fijne sfeer. In de avond zijn er muzikanten en komen er waarzeggers en slangenbezweerders naar het plein om voor het publiek op te treden.

De hoofdstad Rabat ligt aan de kust. Een aanrader in deze stad is de Chellah, een plaats met de Romeinse overblijfselen van een fort, en de Hassan minaret. De minaret moest de grootste en hoogste in de moslimwereld worden. De moskee is echter niet afgebouwd.

De badplaats Agadir biedt de mogelijkheid voor een voordelige strandvakantie in Marokko. Deze grootste toeristische badplaats van Marokko ligt in een prachtige baai met mooie stranden. De vele kleine boetiekjes en toeristische winkeltjes maken dat Agadir erg levendig en gezellig is. Het nachtleven in Agadir is veelzijdig en betaalbaar. De vele cafés, clubs en restaurants zorgen voor een complete vakantiesfeer.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!