Marokko

Vakantie naar Marokko

Zonvakantie, palmbomen en cultuur

Marokko is een bijzonder veelzijdig land. Marokko heeft stranden, mooie steden met veel cultuur en historie, zoals Rabat of Marrakesh, een rijke keuken en soeks (Arabische markten) waar je eindeloos rond kan dwalen. Of je kunt een tocht door de woestijn maken op de rug van een kameel. Het klimaat in Marokko is het hele jaar goed. In het voorjaar is de temperatuur al zomers goed. In de zomermaanden juli en augustus wordt het in het zuiden van Marokko erg warm, maar een vakantie in Marokko aan de kust is dan zeer goed te doen. Zoek je naar een goedkope vakantie, dan is Marokko zeker een optie. Travelhunter selecteert elke dag de beste aanbiedingen uit Marokko voor jou.

De laatste aanbiedingen voor Marokko

9 november 2021, 8 dagen


Agadir, Marokko

13 december 2021, 6 dagen


Douar Caïd Layadi, Marokko

18 november 2021, 15 dagen


Agadir, Marokko

13 november 2021, 6 dagen


El Jadida, Marokko

Interessante steden om te bezoeken in Marokko zijn bijvoorbeeld Marrakesh. In deze stad is vooral het Djemaa el Fna plein een publiekstrekker. Hier kun je heerlijk eten in één van de vele restaurantjes en heerst er een fijne sfeer. In de avond zijn er muzikanten en komen er waarzeggers en slangenbezweerders naar het plein om voor het publiek op te treden.

De hoofdstad Rabat ligt aan de kust. Een aanrader in deze stad is de Chellah, een plaats met de Romeinse overblijfselen van een fort, en de Hassan minaret. De minaret moest de grootste en hoogste in de moslimwereld worden. De moskee is echter niet afgebouwd.

De badplaats Agadir biedt de mogelijkheid voor een voordelige strandvakantie in Marokko. Deze grootste toeristische badplaats van Marokko ligt in een prachtige baai met mooie stranden. De vele kleine boetiekjes en toeristische winkeltjes maken dat Agadir erg levendig en gezellig is. Het nachtleven in Agadir is veelzijdig en betaalbaar. De vele cafés, clubs en restaurants zorgen voor een complete vakantiesfeer.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen