Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Jaz Grand Marsa

Jaz Grand Marsa

Egypte - Marsa Alam - Coraya Bay

Travis header

Jaz Grand Marsa Marsa Alam voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Jaz Grand Marsa - Egypte

Als jij klaar bent om volledig te gaan genieten in een 5-sterrenresort onder de Egyptische zon, dan is het Jaz Grand Marsa (voorheen Jaz Grand Resta) dé perfecte optie voor jou! Dit luxe resort, erkend met eco-label, zorgt ervoor dat je de dagelijkse drukte volledig achter je kunt laten. Een kopje koffie op het terras, heerlijke maaltijden geserveerd in het buffetrestaurant én 2 à-la-carterestaurant en meerdere zwembaden. Jaz Grand Marsa heeft het allemaal!

Qesm Al Qoseir

Ontdek bij Jaz Grand Marsa aan een van de twee buitenbaden, haal een verkoelend drankje bij de poolbar of duik direct het privéstrand op, waar de Rode Zee je uitnodigt om haar onderwaterwereld te verkennen. Naast de standaard inbegrepen activiteiten zoals fitness, darts, en tafeltennis, kun je tegen betaling een duikcursus doen of een balletje slaan op de tennisbaan. Voor de kinderen is er een kinderbad, een speeltuin, en de Jazy Kids Club, waardoor dit resort een paradijs is voor zowel jong als oud.

Duurzaam genieten

Jaz Grand Marsa staat niet alleen bekend om zijn luxe en comfort, maar ook om zijn inzet voor duurzaamheid. Het resort maakt bewuste keuzes om de lokale economie te steunen en zoekt altijd naar duurzamere oplossingen op het gebied van energie, water, biodiversiteit en afval. Verblijven in Jaz Grand Marsa betekent dus niet alleen genieten van een onbezorgde vakantie, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Met de uitgebreide all-inclusive formule, die alles van eten en drinken tot sport en ontspanning omvat, ervaar je een zorgeloze vakantie waar luxe en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Home > Hotels en appartementen > Jaz Grand Marsa