Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur Resort

Egypte - Hurghada - Hurghada-Stad

Travis header

Bel Air Azur Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bel Air Azur Resort - Egypte

Kijk jij al uit naar je all-inclusive vakantie in Egypte, maar vind je die drukke kinderen altijd iets te rumoerig? Dit 4-sterrenresort in Hurghada is dan de perfecte oplossing voor jou. Je verblijft namelijk all-inclusive op een adults only resort. Hotelgasten onder de 18 jaar zijn niet welkom en daarom geniet jij dus in alle rust van jouw zonvakantie. 

All-inclusive

Zorgeloos genieten is alles waar jouw vakantie bij Bel Air Azur om draait. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar waarna je lekker op je ligbedje van de zon kunt genieten. In de middag kun je weer optimaal genieten van een buffetje en tussendoor zijn er verschillende snacks te verkrijgen op het resort. De barman maakt de lekkere cocktails en mixdrankjes voor je aan de zwembadbar en je kunt hier goed werken aan je kleurtje, zowel in de zomer als in de winter.

Aquarium Reef

In de onderwaterwereld van de Rode Zee kijk jij echt je ogen uit. Breng een bezoekje aan Aquarium Reef, dit is een groot koraalrif in de Rode Zee. Zwem tussen de ontelbaar veel mooie tropische vissen, terwijl jij geniet van het fantastische uitzicht van de onderwaterwereld. Ook Giftun Islands is echt een sprookje om te zien. Hier loop je over het hagelwitte strand en snorkel je in de helderblauwe zee. Zo heb je niet alleen het perfecte zicht in de onderwaterwereld, maar ook het strand zelf is paradijselijk.

Home > Hotels en appartementen > Bel Air Azur Resort