Hotel Lymberia Griekenland

Travis header

Hotel Lymberia - Griekenland

Rhodos heeft alles te bieden voor een heerlijke onvergetelijke vakantie in Griekenland. Hotel Lyberia is een complex bekroond met drie sterren, gelegen in Falikari. Na een korte wandeling sta je met je tenen in het zand van het strand van Falikari, maar je kunt ook op het resort blijven en daar genieten van het zwembad. Wat je ook doet: ontspannen staat voorop.

Kindvriendelijk hotel

Ook voor een vakantie met het gezin is Hotel Lymberia een uitstekend idee: er is een enthousiast animatieteam aanwezig en de kids kunnen lekker spelen in de miniclub. Kies de voordeelkamer voor de meest goedkope optie en omdat je op basis van All-Inclusive verblijft heb je vrijwel geen extra kosten tijdens je vakantie. Zo is het kostenplaatje duidelijk en kun je onbeperkt genieten van ontbijt, lunch, diner, snacks, ijsjes en lokale (non-)alcoholische dranken.

Mooie bestemming

Hotel Lymberia is gelegen in Faliraki, een zonzekere bestemming op het eiland Rhodos. Vanaf het hotel kun je diverse excursies ondernemen om het eiland beter te leren kennen. Maak bijvoorbeeld een eilandtour of bezoek het bruisende Marmaris in Turkije. Kortom: je verveelt je geen moment tijdens een verblijf bij Hotel Lymberia.

Hotel Lymberia op Rhodos heeft alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie op dit Griekse eiland.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!