Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Three Corners Rihana Resort

Three Corners Rihana Resort

Egypte - Rode Zee - El Gouna

Travis header

Three Corners Rihana Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Three Corners Rihana Resort - Egypte

Ga voor een onvergetelijk verblijf aan de Rode Zee bij Three Corners Rihana Resort. Geniet van het schitterende weer van Egypte en doe een kleurtje op aan het strand wat direct aan het resort ligt. Neem een verkoelende duik en maak kennis met El Gouna. Three Corners Rihana Resort ligt in het hart van deze moderne badplaats met talloze winkeltjes, restaurants en bars. Je verblijft op basis van all-inclusive zodat jij je volledig kunt focussen op ontspannen, leuke activiteiten en bruin worden!

Ideale ligging aan het strand

Tijdens je vakantie naar Three Corners Rihana Resort kun je diverse activtiteiten ondernemen. Doe een potje beachvolleybal, Jeu de boules of tafeltennis of ontdek de onderwaterwereld van de helderblauwe Rode Zee. Maak kennis met de duizenden tropische vissen tijdens het duiken of snorkelen of maak een ritje op de mountainbike. Maar lekker relaxen kan natuurlijk nergens beter dan aan het strand. Neem een verkoelende drankje en kijk uit over het schitterende water en de kanalen van El Gouna.

All-inclusive verblijf

De locatie, het schitterende weer en het betrokken personeel zullen jou een topvakantie bezorgen. Door het deels Nederlands sprekende personeel wordt je graag geholpen met het uitkiezen van leuke activiteiten en uitjes in de buurt. Zo kun je met de gratis shuttleservice een bezoek brengen aan de Makani Beach Club. Hier kunnen watersportliefhebbers hun ei kwijt of je geniet van een heerlijke massage. Na een dag aan het strand of op het water, dineer je bij het uitgebreide buffetrestaurant met verrassende thema-avonden. Sluit je dag af met een drankje bij de compleet vernieuwde Peanuts Bar.

Home > Hotels en appartementen > Three Corners Rihana Resort