Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Electra Palace Rhodos

Electra Palace Rhodos

Griekenland - Rhodos - Trianta

Travis header

Electra Palace Rhodos op Rhodos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Electra Palace - Rhodos

Electra Palace ligt op het Griekse eiland Rhodos. Je geniet met het gehele gezin in dit mooie 5-sterrenhotel. Het resort ligt net buiten het centrum van Trianda, waar je gemakkelijk op loopafstand heen kunt. Het centrum van de hoofdstad Rhodos-Stad ligt op 8 kilometer. Het is echt een aanrader om deze plekken op dit Griekse eiland te bezoeken! 

Griekse mezes

Je kunt in Griekenland echt super lekker eten. Van Gyros tot Griekse mezes, jij geniet de hele vakantie volop van diverse maaltijden. Electra Palace boek je op basis van all-inclusive. Het hotel heeft een buffetrestaurants en twee à-la-carterestaurants. Tussen de middag haal je gemakkelijk snacks in de snackbar en de hele dag voorziet de bar je van verfrissende drankjes. In de omgeving rondom het hotel vind je verschillende restaurantjes en barretjes. Hier kun je optimaal genieten van een lekkere portie Gyros of probeer eens wat verschillende mezes uit. 

Trianda

Electra Palace is direct gelegen aan het strand. Hier kun je een ligbedje huren met parasol. Dankzij de keuze voor all-inclusive hoef je het complex niet te verlaten. Het complex beschikt over een groot zwembad met rondom ligbedden en parasols. Voor kleine vakantiegangers is er een kinderdeel aanwezig en er is een relaxbadje in de tuin te vinden! 

Home > Hotels en appartementen > Electra Palace Rhodos