Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI SUNEO Haiti

TUI SUNEO Haiti

Spanje - Mallorca - Ca'n Picafort

Travis header

TUI SUNEO Haiti voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI SUNEO Haiti - Mallorca

Geniet optimaal van de all-inclusive formule op het mooie Mallorca bij TUI SUNEO Haiti. Met het strand en het winkelcentrum op 500 meter afstand belooft dit een gezellige vakantie te worden. En vervelen zul je je hier niet snel, want TUI SUNEO Haiti biedt verschillende sport- en spelactiviteiten aan en er zijn twee fijne buitenbaden. Ook kun je een auto huren om het eiland te ontdekken. Zo kun je in je eigen tempo Mallorca gaan verkennen.

All-inclusive 

Geniet 's ochtends van een heerlijk ontbijt met een glaasje jus d'orange, haal tussendoor diverse snacks en lekkere cocktails en geniet in de middag van een geweldige lunch of high tea. In de avond kun je aanschuiven in het buffetrestaurant en haal je nog een heerlijk drankje of ijsje. Je hoeft TUI SUNEO Haiti niet te verlaten, maar het mag natuurlijk wel, want ook in de buurt vind je genoeg gezellige eetgelegenheden.

Faciliteiten

TUI SUNEO Haiti heeft genoeg faciliteiten om je te vermaken. Er zijn twee buitenbaden waar je kunt zwemmen en zonnen, en het strand ligt op slechts 500 meter van het hotel. Wil je even lekker rustig zwemmen zonder dat er kinderen om je heen springen? Eén van de zwembaden is adults only en dus lekker rustig. Geniet en kleur heerlijk bij op het strand of aan het zwembad met een cocktail in je hand!

Home > Hotels en appartementen > TUI SUNEO Haiti