Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

The Three Corners Sunny Beach Resort Egypte

Egypte - Hurghada - Hurghada

Travis header

Wij hebben The Three Corners Sunny Beach Resort Egypte gevonden bij:

The Three Corners Sunny Beach Resort – Egypte

Direct aan de Rode Zee in Egypte vind je The Three Corners Sunny Beach Resort, wat ook wel als een van de meest gezellige resorts van het gebied wordt gezien. Dit hotel is onderdeel van een grote Belgische hotelketen waardoor je er veel Belgen en Nederlanders tegenkomt. Het is de ideale accommodatie voor een zonnige vakantie in Egypte met het hele gezin! Er is bijvoorbeeld een Nederlandse animatieclub aanwezig.

Heerlijke themabuffetten

Wanneer je bij The Three Corners Sunny Beach Resort verblijft maak je gebruik van de all-inclusive formule. Dit wil zeggen dat je gebruik kunt maken van de smaakvolle themabuffetten met diverse soorten thema's zoals Oriental Night of Franse Romantiek. Daarnaast is er een à-la-carterestaurant aanwezig waar je uitgebreid Italiaans kunt eten. Boek je vakantie op tijd zodat je nog kunt profiteren van deze gigantische aanbieding.

Zwemparadijs voor het hele gezin

Het maakt niet uit hoe oud je bent; zowel jong als oud zal genieten bij het uitgebreide complex aan het strand. Er is bijvoorbeeld een groot waterparadijs te vinden met kleurrijke waterglijbanen. Daarnaast vind je er een eigen duikcentrum waar je kennis kunt maken met de onderwaterwereld van Egypte. Liever even ontspannen? Dat doe je op een ligbedje in de zon of op je familiekamer, tweepersoonskamer of eenpersoonskamer met koelkast, airco en een balkon of terras.

Goedkoop op vakantie naar Egypte? Boek dan een verblijf bij het gezellige familiehotel The Three Corners Sunny Beach Resort direct gelegen aan het strand. Geniet van de zon, de zee en elkaar.

Home > Hotels en appartementen > The Three Corners Sunny Beach Resort Egypte