Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Zante Sun Resort

Zante Sun Resort

Griekenland - Zakynthos - Agios Sostis

Travis header

Zante Sun Resort op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Zante Sun Resort - Zakynthos

Het in 2018 gerenoveerde hotel Zante Sun Resort ligt in het rustige maar prachtige Agios Sostis, vlak bij de populaire badplaats Laganas. Dit all-inclusive hotel heeft een ideale ligging, heeft twee heerlijke buitenbaden en hele fijne en moderne kamers. Huur er een auto bij om Zakynthos volledig te ontdekken en de vakantie is compleet!

Ligging op Zakynthos

Zante Sun Resort ligt op 200 meter van het zandstrand van Agios Sostis, op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Laganas met vele bars en restaurants, en op 800 meter afstand vind je een bushalte voor als je geen huurauto hebt en toch wat meer van het eiland wilt zien. Vanaf Agios Sostis zelf kun je een kijkje nemen bij het piepkleine eilandje Cameo Island en kun je bij diverse aanbieders een bootje huren waarmee je onder andere naar Turtle Island kunt varen!

All-inclusive

Bij Zante Sun Resort verblijf je op basis van all-inclusive verzorging waardoor je echt even tot rust komt. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om een paar keer een gezellig restaurantje buiten het resort te zoeken, maar dit hoeft niet. In het hotel kun je namelijk zowel ontbijten, lunchen als dineren in buffetvorm, kun je tussendoor heerlijke snacks, vers fruit en ijsjes halen én kun je tussen 10.00 en 23.00 uur onbeperkt (alcoholische) drankjes bestellen bij een van de drie bars.

Home > Hotels en appartementen > Zante Sun Resort