Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Abora Interclub by Lopesan

Abora Interclub by Lopesan

Spanje - Gran Canaria - San Agustin

Travis header

Abora Interclub by Lopesan op Gran Canaria voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Abora Interclub by Lopesan

Wil je een luxe vakantie op Gran Canaria? Dan zit je bij Abora Interclub by Lopesan goed! Dit 4-sterrenhotel, dat in het leuke plaatsje San Agustín ligt, heeft maar liefst drie fijne zwembaden, een strand op loopafstand, moderne en kleurrijke kamers die je het ultieme vakantiegevoel geven en uitgebreide all-inclusive formule. Welke cocktails ga jij uittesten tijdens je vakantie bij Abora Interclub by Lopesan?

Zwemplezier

Van de drie aanwezige zwembaden zijn er twee heerlijk verwarmd, zo is het ook in de winter erg aangenaam. Voor de kids is er een waterspuitpark en voor de iets oudere kinderen een kronkelglijbaan. En ben jij een waterrat die er echt geen genoeg van kan krijgen, dan loop je met de trap naar beneden waar het strand en de zee op je wacht. Neem een luchtbedje mee de zee in, en laat het relaxen maar beginnen. Het strand is ongeveer 800 meter lopen vanaf het hotel, en is zeker de moeite waard!

All-inclusive

Tijdens je verblijf in Abora Interclub by Lopesan maak je onbeperkt gebruik van de restaurants en bars. Geniet in de ochtend van een lekker ontbijtje, 's middags van een uitgebreide lunch, tussendoor van allerlei snacks en in de avond van een heerlijk diner. Er is op het resort een internationaal buffetrestaurant, er zijn twee snackbars en drie bars voor de lekkerste drankjes. Daarnaast zijn er diverse sportieve activiteiten die ook inclusief zijn bij je verblijf. Dat wordt een luxe vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Abora Interclub by Lopesan