Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Aladdin Beach Resort Egypte

Aladdin Beach Resort Egypte

Egypte - Hurghada - Hurghada-Stad

Travis header

Aladdin Beach Resort Egypte Hurghada voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Aladdin Beach Resort - Egypte

Prince Ali, Fabulous he, Ali Ababwa.... In dit resort staat Aladdin je al op te al op te wachten. Loop onder zijn benen door het hotel binnen en laat het sprookje maar beginnen! Aladdin Beach Resort is een 4-sterrenresort met all-inclusive verzorging, maar met een knusse en gemoedelijke sfeer.

Ligging aan het strand

Aladdin Beach Resort is direct aan het strand gelegen waardoor dit hotel ideaal is voor een strandvakantie in Egypte. Het strand is via een trap van zo'n 5 treden te bereiken. Maak hier gebruik van de ligbedden met parasols en de badhanddoekenservice, ideaal! Maar ook bij het zwembad is het heerlijk vertoeven. Eén van de twee buitenbaden is van begin november tot en met eind maart verwarmd, waardoor dit ook een fijne locatie is voor een winterzonvakantie.

Fijne all-inclusive

Verwacht geen mega buffetten zoals je bij sommige 5-sterrenhotels in Egypte gewend bent, maar wel voldoende om je buikje goed te vullen. Zowel ontbijt, lunch als diner zijn in buffetvorm en tussendoor kun je ijsjes, snacks en verkoelende drankjes halen. Wat ook wel fijn is bij Aladdin Beach Resort, is dat je koelkast elke dag gevuld wordt met één verkoelend flesje mineraalwater per persoon. Het kan in Egypte heerlijk warm worden, dus die ga je zeker nodig hebben!

Home > Hotels en appartementen > Aladdin Beach Resort Egypte