Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alexander House

Alexander House

Griekenland - Kreta - Agia Pelagia

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Alexander House gevonden bij:

Alexander House Hotel - Kreta

Kom in de Griekse vakantiesferen in het Alexander House Hotel op Kreta. Een heerlijke plek waar je geniet van de zon, een prachtige omgeving en een ontspannen sfeer. Het is een echt familiehotel, dicht bij het strand en met een mooi zicht over de baai van Agia Pelagia.

Comfortabel genieten

In het Alexander House Hotel geniet je van een welverdiende vakantie. Het zwembad nodigt uit voor een verfrissende duik. Natuurlijk kun je ook optimaal ontspannen op een van de ligbedjes die rondom het zwembad staan. Lees een boek of rust lekker uit en vergeet daarbij niet de heerlijke snacks, gerechten en tussendoortjes die door Alexander House Hotel worden geserveerd. Je verblijft hier namelijk op basis van all-inclusive.

Fijne ligging op Kreta

Het zand/kiezelstrand van Agia Pelagia ligt vrijwel direct aan het Alexander House Hotel. Het sfeervolle strand biedt de ruimte om de dag relaxed door te komen. De goede locatie van het Alexander House Hotel draagt bij aan de ontspannen zonvakantie. Naast dat het strand eenvoudig aan te lopen is, ligt ook het centrum van Agia Pelagia op steenworp afstand. Hier zijn verschillende restaurants, tavernes en uitgaansgelegenheden gevestigd. Vanaf het terras van het restaurant in Alexander House Hotel heb je zicht over de baai van de Griekse badplaats.

Home > Hotels en appartementen > Alexander House