Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Limak Arcadia Sport Resort

Limak Arcadia Sport Resort

Turkije - Turkse Rivièra - Belek

Travis header

Limak Arcadia Sport Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Limak Arcadia Sport Resort - Turkije

Het 5-sterren Limak Arcadia Sport Resort ligt in de Turkse stad Belek. In dit resort verveel je je geen moment. Laat je gaan op de waterglijbanen, relax bij een van de mooie zwembaden, ga zonnen op de pier bij het strand en kom tot rust in het wellness center. Met een all-inclusive verblijf met diverse bars en restaurants, ga je een zorgeloze vakantie in Turkije tegemoet.

Eigen Pamukkale

Limak Arcadia Sport Resort heeft maar liefst drie zwembaden, een kinderbad en een binnenbad. Bij het zwembad kun je gebruikmaken van ligbedden, parasols en badhanddoeken. Bij de zwembaden heb je diverse glijbanen waar je vanaf kunt roetsjen. Verder heeft het zwembad van Limak Arcadia Sport Resort een bijzondere miniversie van de zoutvlaktes in Pamukkale. En wil je naar de echte terrassen van Pamukkale? Boek dan een excursie hiernaartoe!

Rustige ligging met alles dichtbij

Met de rustige ligging van Limak Arcadia Sport Resort kom je hier helemaal tot rust. Sla een balletje op de golfbaan 500 meter verder, ga op je gemak naar de kapper, boek een massage bij het wellness center en je komt helemaal herboren terug! Een ander groot voordeel: het resort ligt direct aan het strand waar je heerlijk kunt zonnen op een van de ligbedden op de pier. En wil je wat meer drukte opzoeken, dan kun je naar het centrum van Belek wat op 700 meter afstand ligt. 

Home > Hotels en appartementen > Limak Arcadia Sport Resort