Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Barceló Margaritas

Barceló Margaritas

Spanje - Gran Canaria - Playa del Inglés

Travis header

Barceló Margaritas op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Barceló Margaritas (voorheen Occidental) - Gran Canaria

Het 4-sterren Barceló Margaritas is een van de populairste resorts op het eiland Gran Canaria, dat vaak wordt positief wordt beoordeeld door toeristen. En je ziet al snel hoe dat komt. Met haar twee zwembaden, een tennisbaan en fitnessruimte, evenals de algehele tropische sfeer en het klimaat op het eiland, ben je verzekerd van ultiem comfort en ontspanning tijdens je verblijf.

Veel activiteiten

Er is bij Barceló Margaritas een zeer uitgebreid activiteitenprogramma, zowel overdag als 's avonds. Dit zorgt ervoor dat je verblijf nooit saai is, en dat je het ultieme vakantiegevoel beleeft. Het hotel ligt bovendien dicht bij centra Gran Chaparral en het bekende Yumbo waar je kunt shoppen, eten kunt halen of uit kan gaan. Natuurlijk kun je ook op verkenning gaan om Gran Canaria te bekijken of lekker bruinen op het strand. En wil je echt een ontspannen dagje, dan kun je een van de Balinese loungebedden langs het zwembad huren! 

Alles wat je nodig hebt

Met een uitgebreid buffet beschikbaar, en een aanbod van allerlei gevarieerde maaltijden en drankjes, sommige lokale, andere multinationale, zult u merken dat er niets ontbreekt in het Barceló Margaritas. Alles wat je maar nodig hebt voor een fijne vakantie is hier aanwezig en met de groene tuin en de tropische omgeving, zal het moeilijk worden jezelf te overtuigen dat je niet in een paradijsje terecht gekomen bent!

Home > Hotels en appartementen > Barceló Margaritas