Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > The Land of Legends Kingdom Hotel

The Land of Legends Kingdom Hotel

Turkije - Turkse Riviera - Belek

Travis header

The Land of Legends Kingdom Hotel Turkse Riviera voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

The Land of Legends Kingdom Hotel - Turkije

The Land of Legends Kingdom Hotel heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Er is altijd wel iets te beleven tijdens je verblijf in dit hotel. Talloze glijbanen, diverse restaurants, spannende attracties en zelfs een openlucht aquarium maken deel uit van het thema park waar het hotel zich bevindt. Dit 5-sterrenhotel ligt nabij het plaatsje Belek en is vlak bij het strand. Beleef een vakantie zoals nooit tevoren!

Zwembaden en attractiepark

Het verblijf in The Land of Legends Kingdom Hotel is echt een unieke ervaring. Er zijn maar liefst 40 glijbanen aanwezig en 24 attracties die deel uitmaken van het thema park. Ga in een spannende achtbaan, dobber in de Secret Lagoon of bewonder een van de unieke shows, zoals de botenparade of dolfijnenshow. Wil je liever een dagje shoppen? Geen probleem! Er is namelijk een winkelcentrum met meerdere verdiepingen. 

Ultieme luxe

Tijdens je verblijf in The Land of Legends Kingdom Hotel geniet je van comfort en entertainment, maar je kan ook lekker uitrusten in een van de cabana's op het strand. Er zijn verschillende restaurants op het park waar culinaire maaltijden à-la-carte of aan een buffet worden geserveerd en je kunt voor de lekkerste drankjes terecht bij een van de bars. In dit kleurrijke sprookjeshotel vind je ook nog een spa, binnenzwembad, een spelletjeshal en een fitnessruimte. Zo heb je alle faciliteiten ter beschikking voor een unieke vakantie-ervaring!

Home > Hotels en appartementen > The Land of Legends Kingdom Hotel