Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Aqua Magic Egypte

Steigenberger Aqua Magic Egypte

Egypte - Hurghada - Hurghada-Stad

Travis header

Steigenberger Aqua Magic - Egypte

Het 5-sterren Steigenberger Aqua Magic in het Egyptische Hurghada is fun voor jong en oud. Een te gek aquapark met veel verschillende glijbanen voor de jongeren, een dakterras met adults only zwembad en bar, een luxe spa en een 9-holes golfbaan voor de volwassenen.

Waterpret in het aquapark

Aan waterpret kom je in dit hotel niets te kort, het heeft namelijk maar liefst 5 buitenbaden, en héél veel glijbanen. Ga jij van de snelle glijbaan, de multi-lane glijbaan, de trechterglijbaan of ga je dobberen op de lazy river? Ook lekker: als je in de winter naar dit hotel in Egypte gaat, is een deel van de zwembaden verwarmd!

Dagelijks vermaak

Vervelen zul je je niet in het Steigenberger Aqua Magic. Het hotel heeft een 9-holes golfbaan waar je een balletje kunt slaan, genoeg sportieve mogelijkheden zoals beachvolleybal en fitnessfaciliteiten, het strand op 400 meter afstand én een ligging in het levendige centrum van Hurghada. En als je dan toch alles al gezien hebt in en rondom het hotel, dan kun je ook nog gebruikmaken van het strand met beachbar en watersportfaciliteiten van Steigenberger Al Dau.

's Avonds kun je dineren in een van de drie buffetrestaurants en je kunt tijdens je verblijf zelfs één keer dineren in het à-la-carterestaurant Magic Sky, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Aqua Magic Egypte