↩ Bekijk alle zomervakanties (regio noord) naar Bulgarije

Zornitsa Appartementen zwembad

8 dagen naar Zornitsa 3-sterren in Bulgarije vanaf 595 euro* per persoon.

Regio: Zwarte Zee
Stad: Zonnestrand Sunny Beach

Wanneer vertrekken? 16 augustus 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Zornitsa Appartementen - Bulgarije

Houd je wel van een feestje? Dan is het populaire Star Beach in Bulgarije je vast niet onbekend. Aan de bekende Flower Street vlakbij Star Beach vind je Zornitsa Appartementen, verzorgde appartementen dichtbij het centrum. Dit complex is bekroond geweest met de titel ‘Hotel of The Year’ en dat is niet voor niets: het appartementencomplex is modern en beschikt over drie en een halve ster.

Comfortabele appartementen

Zornitsa Beach beschikt over maar liefst 75 appartementen, maar je hebt nooit het idee dat je je midden in de drukte bevindt. De twee soorten appartementen zijn geschikt voor maximaal drie en maximaal vier personen. Ieder verblijf beschikt over een balkon of een terras. Dat is wel nodig, want in het hoogseizoen is het bijna altijd lekker weer in Bulgarije! Heb je het te warm binnen? Er is een airconditioning aanwezig in de kamers.

Perfecte ligging

Wanneer je gek bent op een goed feest is de ligging van deze appartementen perfect. Je staat namelijk binnen een paar minuten met je voeten op Star Beach. Iedere zomer worden hier de vetste feesten gehouden. Stel je eens voor: uren dansen met je voeten in het water. Daar word je toch blij van? Een verblijf bij Zornitsa Appartementen is op basis van logies, wanneer er een toeslag betaald wordt kun je gebruik maken van het ontbijt.

Binnen no time met je voeten op het strand in Bulgarije? Verblijf dan bij Zornitsa Appartementen.


Zornitsa Appartementen Bulgarije
Zornitsa Appartementen voorkant
Zornitsa Bulgarije appartement

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.