Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Club Es Talaial

Hotel Club Es Talaial

Spanje - Mallorca - Cala d'Or

Travis header

Hotel Club Es Talaial op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hotel Club Es Talaial - Mallorca

Optimaal ontspannen op het fijne Mallorca doe je bij Hotel Club Es Talaial in Cala d'Or. Dit 3-sterrencomplex biedt volop ontspanning én plezier voor het hele gezin. Vanaf je hotel sta je zo met je tenen in het zand op het strand Caló d'es Pou dat omgeven is met groen. Toch liever bij het hotel blijven? Je verblijft hier op basis van all-inclusive, dus waarom niet?

Diverse keuze aan kamers en suites

Het wordt nog lastig om een kamer te kiezen bij Hotel Club Es Talaial. Het hotel beschikt namelijk over allerlei soorten kamers waar je in volledige comfort verblijft. In totaal zijn er 253 kamers te vinden, waarbij je de keuze hebt tussen een gerenoveerde premium studio, een standaard studio, een appartement met 1 of 2 slaapkamers, een premium appartement en zelfs een suite. Een deel van de kamers is gerenoveerd en ingericht met sfeervolle lichte meubels in Ibiza-stijl. Alle kamers beschikken over een balkon of een terras waar je lekker in de Spaanse zon kunt zitten. Voor een beetje frisheid binnen is er airconditioning aanwezig.

All-inclusive verblijf met splash pool en spa

Hoewel Hotel Club Es Talaial in een prachtige groene omgeving ligt, hoef je het terrein van het hotel niet af voor een heerlijke vakantie. Omdat je hier op basis van all-inclusive slaapt, is al het eten en (bijna) al het drinken inbegrepen. Geniet optimaal van de mediterrane en internationale keuken en laat je verrassen door alles wat de koks van het hotel voor je klaarmaken. Terwijl de kinderen zich vermaken in de splash pool is het zwembad een rustige, stille plek voor volwassenen. Of bezoek de aanwezige spa die alleen toegankelijk is voor iedereen ouder dan 16 jaar. Goed om te weten: de hoger gelegen appartementen en kamers van Hotel Club Es Talaial zijn alleen bereikbaar via trappen.

Home > Hotels en appartementen > Hotel Club Es Talaial