Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Amaryllis

Hotel Amaryllis

Griekenland - Zakynthos - Kalamaki

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Hotel Amaryllis gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Amaryllis - Zakynthos

Hotel Amaryllis is een fijn familiehotel vlak bij het strand en het gezellige centrum van Kalamaki. Alles op loopafstand, een stijlvol restaurant bij het hotel en een heerlijk zwembad om af te koelen. Bij dit 4-sterrenhotel op Zakynthos kom je niets te kort!

Ligging aan het strand

Hotel Amaryllis heeft de perfecte ligging op wandelafstand van het strand en het centrum van Kalamaki. Maar ondanks dat alles in de buurt is, ligt het hotel in het rustigere deel van Kalamaki en kun je dus 100% relaxen. Je verblijft altijd op basis van all-inclusive in dit kleurrijke hotel. Door het vele groen en de vintage uitstraling voelt het terrein erg gezellig. Er zijn vier gebouwen met appartementen en studio's die samen met het zwembad en de kleurrijke tuinen het terrein van Hotel Amaryllis vullen.

Gevarieerde buffetten

Omdat je bij Hotel Amaryllis op basis van all-inclusive verblijft, kun je iedere dag gebruik maken van het Avlis restaurant en de bar. De buffetten zijn gevarieerd en bestaan uit verschillende gerechten uit de Mediterrane keuken. Bovendien is er eens per week een gezellige Griekse avond met bijbehorende Griekse muziek. Hier bevind je je echt even in een andere omgeving en ervaar je het ultieme vakantiegevoel!

Home > Hotels en appartementen > Hotel Amaryllis