Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

Turkije - Turkse Rivièra - Belek

Travis header

Titanic Deluxe Golf Belek - Turkije

Laat je betoveren door het prachtige hotel Titanic Deluxe Golf Belek. Zodra je de imposante entree binnenstapt, ben je waarschijnlijk verkocht! Hier ga je genieten met hoofdletter G! Met de prachtige kamers, grote spa, fantastische kids club en heerlijke zwembaden wil je hier nooit meer weg!

Fantastische ligging met uitzicht over de Bezgot rivier

De kamers zijn comfortabel, ruim en stijlvol uitgevoerd. Je beschikt over een eigen balkon met zitje en er zijn ook swim-up kamers met directe toegang tot het zwembad te boeken. Niet alleen het hotel zelf is mooi, ook het omliggende landschap is prachtig. Titanic Deluxe Golf Belek biedt een adembenemend mooi uitzicht op de rivier de Bezgot en beschikt over een privé strand, waar je met de boot naartoe wordt gebracht; een belevenis op zich! Aan zwemmen en waterpret zal het je hier niet ontbreken. Er zijn maar liefst 3 buitenbaden met zoet én zout water, een binnenbad en kinderbaden binnen en buiten. Sportfaciliteiten zijn er ook in overvloed, van aquarobics tot bowlen en van tennis tot beachvolley en nog veel meer!

Omgeving verkennen

In de tuin van het hotel is het goed toeven. Het grenst direct aan de rivier met 3 steigers en de Titanic Golfclub, en vormt een mooie omgeving om te wandelen. Maar hotel Titanic Deluxe Golf Belek is ook een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op ongeveer 100 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Zo kom je snel in Kadriye (3 kilometer) of Belek (6 kilometer). Rond Belek zijn natuurgebieden met zandduinen en zeldzame vogelsoorten te spotten. Ook zijn er bronnen en watervallen. Bezoek bijvoorbeeld de twee Düden-watervallen of de Kursunlu-waterval (20 km van Antalya), waar ruim 100 vogelsoorten leven en met aan de achterkant enkele grotten die je kunt bekijken.

Home > Hotels en appartementen > Titanic Deluxe Golf Belek