Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Calheta Beach

Calheta Beach

Portugal - Madeira - Calheta

Travis header

Calheta Beach op Portugal voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Aparthotel Savoy Calheta Beach - Madeira, Portugal

Op vakantie naar het mooie Portugal? Gelijk heb je! Bij Aparthotel Savoy Calheta Beach op het Portugese Madeira verblijf je in een rustig 4-sterrenhotel met een fantastische omgeving. Met de all-inclusive verzorging geniet je de hele dag door met een drankje in je hand op het zonneterras. Zodra je het hotel binnen loopt, voel je de fijne sfeer en kun je meteen lekker ontspannen. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat ze jou een top vakantie laten beleven!

Een verfrissende duik in het zwembad

De hele dag door genieten van het lekkerste eten in het buffetrestaurant bij Aparthotel Savoy Calheta Beach. Ook aan de bars bestel je lekkere snacks en een verkoelend drankje. 's Avonds maak je je klaar om lekker te gaan eten in het à-la-carterestaurant en te genieten van een overheerlijk gerecht. Met die warme Portugese zon is een duik in het zwembad wel fijn... Gelukkig kan dat ook bij Aparthotel Savoy Calheta Beach! Ook de kids genieten van de verkoeling in het kinderbad, terwijl ze dat afwisselen met het spelen in de speeltuin en de leuke activiteiten in de kidsclub! 

Ultieme ontspanning!

In de rustige omgeving waar het hotel ligt kom je al helemaal tot rust, maar ben je toch nog toe aan wat extra ontspanning? Ga dan naar de wellness! Maak gratis gebruik van de sauna en de whirlpool. Boek tegen betaling een lekkere schoonheidsbehandeling of een welverdiende massage!

Het prachtige Savoy Calheta Beach ligt direct aan een geweldig mooi zandstrand waar je kunt genieten van de ultieme ontspanning. Een beetje cultuur snuiven doe je in het centrum van Calheta 50 meter verderop. Wil je meer van het prachtige Madeira zien? Huur dan een auto, want het levendige centrum van Funchal ligt pas 30 kilometer verderop en is zeker een bezoekje waard!

Home > Hotels en appartementen > Calheta Beach