Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > The Three Corners Sea Beach Resort

The Three Corners Sea Beach Resort

Egypte - Marsa Alam - Marsa Alam

Travis header

The Three Corners Sea Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

The Three Corners Sea Beach Resort - Marsa Alam

Het all-inclusive The Three Corners Sea Beach Resort in Marsa Alam biedt alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde zonvakantie in Egypte. Het hotel is onderdeel van de Three Corners keten en is gebouwd in een traditionele Nubische stijl. Dit zie je terug in de prachtige koepels en de laagbouw in terracotta kleur. Vanaf je kamer loop je via de groene tuin zó het privéstrand op waar je heerlijk kunt neerploffen op een van de bedjes. Bovendien zijn er meerdere zwembaden (waarvan er twee verwarmd in de winter), is er een aquapark én kun je de hele dag door smullen van de vele hapjes en drankjes.

All-inclusive verblijf

Het verblijf bij The Three Corners Sea Beach Resort is op basis van all-inclusive. Dat betekent dat niet alleen de verschillende maaltijden zijn inbegrepen, maar ook snacks, ijsjes en lokale (alcoholische) drankjes. Voor de lange slapers is er een speciaal uitslapersontbijt dat tot 11.30 duurt. Er zijn diverse bars, waaronder een poolbar, strandbar en zelfs een shisabar. Verder zijn er regelmatig themabuffetten en live cooking. Hier kom je dus helemaal niets te kort! 

Sfeervol havenplaatsje en indrukwekkende onderwaterwereld

Waar Egypte onder andere bekend om staat is de prachtige onderwaterwereld. Neem dus zeker een keer een duik in de zee met je snorkel of ga voor een duikles. Maar ook buiten het hotel is er volop vermaak. Het sfeervolle havenplaatsje Port Ghalib is binnen 20 minuten te bereiken en elke vrijdag gaat er een shuttlebus vanuit The Three Corners Sea Beach Resort. Hier kun je indrukwekkende jachten bewonderen, waterpijp roken en een keer gezellig uiteten gaan.

Home > Hotels en appartementen > The Three Corners Sea Beach Resort