Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Stella Di Mare Garden Resort

Egypte - Rode Zee - Makadi Bay

Travis header

Stella Di Mare Garden Resort - Egypte

Genieten staat voorop in het 5-sterren Stella Di Mare Garden Resort in het Egyptische Makadi Bay dat onder het bekende Hurghada ligt. Met de vele zwembaden en het strand op loopafstand kun je hier 100% genieten van de zon. 

Maar liefst 8 zwembaden

Stella Di Mare Garden Resort is een paradijsje voor de waterratten onder ons. Het resort heeft namelijk maar liefst 8 zwembaden waaronder ook een lekker verwarmd zwembad. Op zoek naar wat meer actie? Dan is er een zwembad waar activiteiten georganiseerd worden, een golfslagbad en een zwembad met een glijbaan. Op zoek naar nog meer waterplezier, dan kun je in ongeveer 15 minuutjes naar het strand lopen of naar het hotel Stella Di Mare waar je gebruik mag maken van het bijbehorende strand, het beach restaurant, de beach bar én de à-la-carterestaurants. 

Genoeg keuze uit restaurants

Bij Stella Di Mare Garden Resort verblijf je op basis van all-inclusive. Zo geniet je in de ochtend van een lekker ontbijtje, voor de uitslapers onder ons is er een laat ontbijt en in de middag staat er een lekkere lunch voor je klaar. In de avond kun je naar het buffetrestaurant en als je een week in het resort verblijft, mag je 2 keer in de à-la-carterestaurants eten. Wordt het de Royal Wok voor een Chinese maaltijd of  de Layaly Beirut voor de Libanese keuken?

Home > Hotels en appartementen > Stella Di Mare Garden Resort