Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay

Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay

Egypte - Rode Zee - Makadi Bay

Travis header

Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay - Egypte

Bij het 5-sterrenresort Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay (voorheen bekend als Stella Di Mare Garden Resort) in het Egyptische Makadi Bay, gelegen onder het welbekende Hurghada, staat genieten voorop. Met de vele zwembaden en een op loopafstand gelegen strand, biedt dit resort volop mogelijkheden om optimaal van de zon te genieten.

Maar liefst 8 zwembaden

Het Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay is een paradijs voor waterliefhebbers, aangezien het resort maar liefst acht zwembaden biedt, waaronder ook een lekker verwarmd zwembad. Op zoek naar wat meer actie? Er is een zwembad waar diverse activiteiten georganiseerd worden, een golfslagbad en een zwembad met glijbaan. Wil je nog meer waterplezier? In ongeveer 15 minuten loop je naar het strand, of naar het zusterhotel Stella Beach Resort & Spa Makadi Bay waar je gebruik kunt maken van het bijbehorende strand, het beach restaurant, de beach bar én de à-la-carterestaurants.

Uitgebreide keuze aan restaurants

Bij het Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay verblijf je op basis van all-inclusive. Zo kun je 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt, voor de uitslapers is er een laat ontbijt en in de middag staat er een smakelijke lunch voor je klaar. 's Avonds kun je terecht bij het buffetrestaurant en als je een week in het resort verblijft, krijg je tweemaal de kans om in de à-la-carterestaurants te eten. Kies je voor de Royal Wok om te genieten van een Chinese maaltijd of de Layaly Beirut voor de Libanese keuken?

Home > Hotels en appartementen > Stella Gardens Resort & Spa Makadi Bay