Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egypte - Marsa Alam - Marsa Alam

Travis header

Hilton Marsa Alam Nubian Resort Egypte voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort - Egypte

Je verveelt je geen moment tijdens je verblijf bij Hilton Marsa Alam Nubian Resort in Egypte. Geniet van de authentieke Egyptische sfeer, in combinatie met alle moderne voorzieningen. Drink een koud drankje bij de bar of in de lobby van het hotel en kom tot rust op het sfeervolle terras bij het zwembad. Neem een duik of ga naar het nabijgelegen strand. Ultieme luxe en comfort in een prachtige setting. 

Een luxe all-inclusive verblijf

Je verblijft bij Hilton Marsa Alam Nubian Resort op basis van all-inclusive. Dagelijks worden verse lokale en internationale maaltijden bereid in het buffetrestaurant. Je kunt er ook voor kiezen bij een van de twee à la carte restaurants te dineren. Ook zijn er 4 bars verspreid door het hotel, waar altijd een verfrissend drankje voor jou klaar staat. Echt even helemaal tot rust komen, terwijl je je geen moment verveeld. Maak gebruik van de fitnessruimte of volg een buikdansles. 

Direct aan het strand

Ben je uitgekeken op het heerlijke zwembad van het hotel, neem dan een duik in het heldere water van de Rode Zee. Hilton Marsa Alam Nubian Resort ligt namelijk direct aan het strand. Er staan al strandbedjes en parasols voor je klaar. Ook zijn er mogelijkheden, als je een duikbrevet bezit, om te duiken vanaf het hotel. Egypte staat bekend om een van de beste landen om de onderwaterwereld te ontdekken en dat is hier zeker mogelijk!

Home > Hotels en appartementen > Hilton Marsa Alam Nubian Resort