Titanic Aqua Park Resort Egypte

Travis header

Titanic Aqua Park Resort - Egypte

Waterpret staat voorop bij het 4-sterren Titanic Aqua Park Resort in het Egyptische Hurghada. Met de vele zwembaden en het aquapark kunnen kinderen (en volwassenen) zich de hele dag vermaken. Voor wat ontspanning in de zon, wacht het privéstrand op je. 

Waterpret in het Aquapark

Waterratten willen nooit meer weg bij Titanic Aqua Park Resort... Er zijn meerdere zwembaden op het resort, omringd door een zonneterras waar je van de zon kunt genieten. Maar er is ook een speciaal aquapark met nog meer zwembaden, vele glijbanen en zelfs een 'rafting river'. Ga je naar het naastgelegen Titanic Royal & Aqua Park dan kun je daarnaast gebruikmaken van hun aquapark met maar liefst 13 glijbanen voor kinderen. 

All-inclusive genieten

Je boekt Titanic Resort & Aqua Park standaard op basis van all-inclusive verzorging. Dit betekent een lekker ontbijtje in de ochtend, een laat ontbijt voor de slaapkoppen onder ons, een heerlijke lunch en in de avond een diner in buffetvorm. Daarnaast geniet je overdag van snacks, koffie en thee met koekjes en ijsjes. Wil je in de avond wat afwisseling, dan kun je één keer per verblijf eten in een van de à-la-carterestaurants. 's Avonds neem je samen nog een lekker drankje om de dag af te sluiten (ook inclusief)!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel