Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Miracle Resort

Miracle Resort

Turkije - Turkse Rivièra - Lara

Travis header

Miracle Resort - Turkije

Bij Miracle Resort beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Het resort heeft faciliteiten voor jong en oud en er zijn genoeg plekken om te genieten van het zonnetje met een drankje in je hand. Je kunt een kamer boeken met zijzeezicht, het resort ligt namelijk direct aan het zandstrand van Lara. Daarnaast is er een bushalte op 700 meter, dus ook uitstapjes hoeven niet te ontbreken aan deze 5-sterrenvakantie.

In beweging blijven

Miracle Resort biedt natuurlijk genoeg mogelijkheden om lekker te luieren in het zonnetje, maar ook voor de actievelingen onder ons is er veel te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de tennisbaan en de fitnessfaciliteiten. Ook kun je gaan boogschieten, minigolfen of een van de vele andere sporten beoefenen. Wil je daarna even iets doen dat minder intensief is? Dan kun je van een van de glijbanen bij het zwembad naar beneden glijden of gewoon even lekker relaxen in de hamam.

Hapjes en drankjes

Dankzij de all-inclusive verzorging kun je bij Miracle Resort naar hartenlust genieten van al het lekkers. Er zijn maar liefst drie bars aanwezig, er is een snackbar en je kunt kunt allerlei tussendoortjes halen. IJsjes en vers fruit genoeg in dit resort! Daarnaast kun je dineren in een van de vijf restaurants. Er is één buffetrestaurant, de overige restaurants zijn à-la-carterestaurants. Dineren in het buffetrestaurant is inbegrepen, ga je in het visrestaurant, het Mexicaanse, Italiaanse of Turkse restaurant eten, dan betaal je een kleine vergoeding.

Home > Hotels en appartementen > Miracle Resort