Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Titanic Deluxe Lara

Titanic Deluxe Lara

Turkije - Turkse Rivièra - Lara

Travis header

Titanic Deluxe Lara voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Titanic Deluxe Lara (voorheen Titanic Beach Lara)- Turkije

Op vakantie naar de Turkse Rivièra? Het all-inclusive hotel Titanic Deluxe Lara bevindt zich in het centrum van Lara en heeft alles wat je maar kunt wensen voor een geslaagde vakantie. Met zes bars en verschillende restaurants kun je altijd wel iets lekkers eten of drinken en er zijn zo veel faciliteiten dat je geen dag hetzelfde hoeft te doen. Zo kun je verschillende sporten beoefenen, maar ook een disco bar en een gameroom ontbreken niet aan dit uitgebreide 5-sterrenhotel.

Hotel in de vorm van een cruiseschip

Titanic Deluxe Lara bevindt zich in een opvallend gebouw. In plaats van de standaard rechthoekige gebouwen, is dit hotel verpakt in de vorm van een cruiseschip. Dit zorgt meteen voor een heerlijk vakantiegevoel. Er is keuze uit verschillende kamers, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een familiesuite, maar er is ook een juniorsuite met zeezicht aanwezig. Wil je niet te ver hoeven lopen naar het zwembad? Dan is de swim-up kamer zeker iets voor jou!

Zwembaden en tennisbanen

Verveling kennen ze niet bij Titanic Deluxe Lara. Er is van alles te doen, zowel voor jong als voor oud. Je kunt bijvoorbeeld lekker ronddobberen in een van de drie zwembaden terwijl de kinderen gebruik maken van de waterglijbanen. Voor de kleintjes is er een kinderzwembad. Ook beschikt het hotel over maar liefst vier tennisbanen, maar je kunt er zelfs gaan bowlen, beachvolleyballen of duiken. De nodige rust en ontspanning hoeven ook zeker niet te ontbreken aan deze vakantie. Daarvoor kun je terecht op het privéstrand of in de sauna.

Home > Hotels en appartementen > Titanic Deluxe Lara