Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > D'Andrea Mare Beach Hotel

D'Andrea Mare Beach Hotel

Griekenland - Rhodos - Ialyssos / Trianda

Travis header

D'Andrea Mare Beach Hotel op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

D'Andrea Mare Beach Hotel - Rhodos

Met een prachtige ligging direct aan het strand en het gezellige centrum van Trianda op loopstand, is D'Andrea Mare de ideale locatie voor jouw volgende vakantie op het Griekse eiland Rhodos! Je verblijft hier op basis vanall-inclusive, dus achterover leunen en volop genieten maar!

Volop vermaak

D'Andrea Mare Beach Hotel is een zonovergoten paradijs op Rhodos met een groot buitenbad én direct aan het strand. Verkoeling is dus altijd binnen handbereik. De kids zullen zich hier ook volop vermaken met een speciaal kinderbad met lazy river en 6 dagen per week een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Maar er is hier nog veel meer te beleven. Zo kun je meedoen met een potje beachvolleybal, tafeltennis of boccia of je kunt je wagen aan een van de watersporten die op het strand worden aangeboden. 

All-inclusive verblijf

Bij D'Andrea Mare geniet je standaard van een zorgeloos verblijf op basis van all-inclusive. Begin elke ochtend goed met een heerlijk ontbijt en haal tussendoor lunch of snacks en in de middag lekkere ijsjes. Na het diner toch nog trek? Dan kun je tussen 10 en 11 uur zelfs nog nachtsnacks halen. En als je dan in de avond aan een cocktail nipt onder het genot van livemuziek en shows, geniet je van dat echte vakantiegevoel!

Home > Hotels en appartementen > D'Andrea Mare Beach Hotel