Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Eftalia Village Turkije

Eftalia Village Turkije

Turkije - Turkse Rivièra - Alanya

Travis header

Eftalia Village Turkije voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Eftalia Village - Turkije

Dit knusse hotel geeft je het gevoel van een klein dorpje, zoals de naam al aangeeft. Je bent bij het 4-sterren Eftalia Village omringd door hele mooie tuinen en je kunt hier volledig van genieten vanaf je ligbedje bij het zwembad.

Alanya

Het centrum van Alanya vind je op een kleine afstand van 18 kilometer. Je komt hier gemakkelijk met de lokale bus of een taxi. Zo kun je een dagje slenteren over de bazaars vol leuke souvenirtjes en kledingkraampjes. Na je terugkomst bij het hotel liggen de bedden klaar rondom het zwembad. Is de Turkse zon iets té warm voor je? Pak gerust een parasolletje om even in de schaduw te liggen, ook daar krijg jij een lekker zomerkleurtje. 

Eftalia Island

Als hotelgast krijg je gratis toegang tot het beachpark Eftalia Island. Hier kun jij ook genieten van het all-inclusive concept, terwijl je je vermaakt bij het strand met aquapark. Het aquapark beschikt over vele glijbanen, zóveel dat je bijna niet kunt kiezen welke glijbaan je eerst moet nemen. Op het strand vind je verder verschillende restaurants, een spacenter, sportieve activiteiten, winkeltjes en een discotheek!

Home > Hotels en appartementen > Eftalia Village Turkije