Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Abora Catarina by Lopesan Hotels

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Spanje - Gran Canaria - Playa del Inglés

Travis header

Abora Catarina by Lopesan Hotels – Gran Canaria

In het 4-sterren Abora Catarina by Lopesan Hotels is het optimaal genieten van een onbezorgde vakantie! Het prachtige hotel is ideaal voor een vakantie met het gezin op het zonnige Gran Canaria. Met verschillende zwembaden en tal van andere faciliteiten is het hier goed vertoeven. En dankzij de all-inclusive formule word je heerlijk in de watten gelegd. Super!

Ultiem genieten

In de mooie tuin van Abora Catarina by Lopesan Hotels zijn verschillende zwembaden gesitueerd voor de nodige waterpret én verkoeling! Voor (kleine) kinderen is er ook nog een speciaal kinderbad, zodat ook zij heerlijk kunnen spetteren. Voor zowel jong als oud zijn de zwembaden een heerlijk tijdverdrijf. En dat is niet het enige, voor de jonge gasten zijn er ook nog verschillende kidsclubs. Ideaal om vriendjes te maken, te spelen en te dansen. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen in Abora Catarina by Lopesan Hotels.

Aan alles is gedacht

In Abora Catarina by Lopesan Hotels ontbreekt het je aan niets. Het heeft een fijne ligging ten opzichte van het strand, gemakkelijk bereikbaar met de shuttleservice, maar ook in het centrum ben je zo. Daar tref je verschillende restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden. Daarnaast is er in Abora Catarina van alles te doen, voor alle leeftijden. Sport, spel en vermaak. Natuurlijk is het ook culinair genieten in Abora Catarina by Lopesan Hotels. De buffetten voor zowel het ontbijt, lunch als diner zien er iedere dag opnieuw zeer smakelijk uit. Dat wordt smullen!

Home > Hotels en appartementen > Abora Catarina by Lopesan Hotels