Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Pure Lifestyle

Steigenberger Pure Lifestyle

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Travis header

Steigenberger Pure Lifestyle - Egypte

Wil jij in de zomer of winter verblijven in een luxe verblijf direct verbonden aan de Rode Zee? Bij Steigenberger Pure Lifestyle verblijf je in stijl op basis van all-inclusive. Kom helemaal tot rust in dit hotel, waar geen kinderen zijn toegestaan: Adults-only. Dit 5-sterrenhotel beschikt over verschillende zwembaden, luxe kamers en een strand voor de deur. De ligbedjes staan voor je klaar om even helemaal bij te komen!

All-inclusive genieten

Je verblijft bij Steigenberger Pure Lifestyle op basis van all-inclusive. Het stijlvolle hotel heeft verschillende restaurants en bar om jou te voorzien van heerlijke versnaperingen. Je kunt dineren bij het gourmet-buffet-restaurant, snacks halen bij het restaurant op het strand en een drankje scoren bij een van de bars aan het zwembad of in de lobby. Zo kom je nooit iets te kort tijdens jouw verblijf!

Swim-up kamers

Voor een verblijf bij Steigenberger Pure Lifestyle kun je het zo luxe maken als je zelf wilt. De maaltijden in het internationale buffetrestaurant, de ligbedjes, het strand en de zwembaden zijn altijd inbegrepen tijdens een all-inclusive verblijf. Maar als je voor echte luxe wilt gaan kun je er voor kiezen een kamer met swim-up te boeken. Hierbij neem je vanuit je kamer gelijk een duik in het zwembad. Ook zijn er mogelijkheden voor kamers met een jacuzzi. Dat is pas genieten!

Home > Hotels en appartementen > Steigenberger Pure Lifestyle