VIK Arena Blanca Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek - Punta Cana - Bávaro

Travis header

VIK Arena Blanca - Dominicaanse Republiek

Zon, zee en een hagelwit zandstrand! Daarvoor ga je naar dit prachtige 4-sterrenhotel in de Dominicaanse Republiek! In dit kleinschalige hotel voel je je door het vriendelijke personeel meteen thuis. Je vindt hier een uitstekende service op een top locatie voor een kleine prijs! Dit hotel is direct gelegen aan het prachtige strand van Bávaro en 2,5 kilometer verderop ligt het gezellige winkelcentrum Plaza Bavaró!

Faciliteiten

Maak bij VIK Arena Blanca gebruik van een van de enorm grote buitenzwembaden, om vervolgens op te drogen op een heerlijk ligbedje in de zon! Voor de ultieme ontspanning boek je tegen betaling een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling. Loop binnen in de sauna, de spa of geniet buiten in de whirlpool! Voor de actievelingen is er een fitnessruimte met diverse sportmaterialen, ook kan je een potje darten, tafeltennissen en volleyballen, of loop de tennisbaan op en speel een actief potje tennis. Heel de dag door is er entertainment, voor de kleintjes is er een super gezellige miniclub 'De Smiley Club', hier vermaken ze zich de hele dag!

Santo Domingo & paradijs op aarde

Vanuit de tuin van VIK Arena Blanca loop je zo het heerlijke witte zandstrand op, waar je maximaal kan genieten van ieder zonnestraaltje. Boek een excursie en bezoek het historische Santo Domingo, hier bezichtig je alle hoogtepunten met een ervaren gids! Of ga naar het Dominicaanse platteland en ontdek hoe de lokale bevolking hier leeft. Wil je relaxen onder de palmen, parelwitte stranden en helder kristalwater ontdekken?! Dan is het paradijselijke Saona Island zeker wat voor jou!

Home > Hotels en appartementen > VIK Arena Blanca Dominicaanse Republiek