Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Albatros Aqua Park Resort Egypte

Albatros Aqua Park Resort Egypte

Egypte - Rode Zee - Hurghada

Travis header

Albatros Aqua Park Resort Egypte Rode Zee voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Albatros Aqua Park Resort - Egypte

Bij Albatros Aqua Park Resort (voorheen Albatros Garden Resort) heb je 100% héél veel waterplezier. Dit resort in Egypte met maar liefst 296 kamers heeft namelijk een gigantisch aquapark met maar liefst 9 waterglijbanen en diverse speeltoestellen. Zowel voor jong als voor oud betekent dit dagelijks heel veel waterpret. En los van de glijbanen heeft het resort ook meerdere grote zwembaden om je te vermaken.

All-inclusive

Je verblijft bij Albatros Aqua Park Resort op basis van all-inclusive. Het ontbijt, late ontbijt, de lunch en het diner worden allemaal in buffetvorm geserveerd. Naast de uitgebreide buffetten in het hoofdrestaurant zijn er ook twee themarestaurants: een Italiaans restaurant en een Aziatisch restaurant. En verder kun je er ook nog genieten van lekkere ijsjes, koekjes, snacks en veel verschillende lekkere drankjes. Tegen betaling kun je gebruikmaken van een waterpijp in de Shisha Corner. Zo beleef je jouw Egyptische vakantie optimaal!

Strandvakantie

Bij jij de grootste fan van strandvakantie? Dan is Albatros Aqua Park Resort ook een goed idee! Op 500 meter van het hotel ligt namelijk een privéstrand waar je gratis gebruik kunt maken van ligbedden en parasols. Ook is er een gratis badhanddoekenservice bij het hotel, zodat je wat meer ruimte in je koffer overhoudt. Bovendien kun je daardoor elke dag een schone badhanddoek halen, wel zo fris!

Home > Hotels en appartementen > Albatros Aqua Park Resort Egypte