Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bingo Lefkas 4*

Bingo Lefkas 4*

Griekenland - Lefkas - Lefkas

Travis header

Bingo Lefkas 4* voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bingo Lefkas 4*

Wil jij zo voordelig mogelijk op vakantie? Met de Bingo Lefkas 4 formule kan dat! Je boekt dan een fijne vakantie naar Griekenland via Corendon. Je verblijft op het Griekse eiland Lefkas, en om alles een beetje spannend te houden hoor je bij aankomst op het eiland pas in welke accommodatie je verblijft...

Hoe werkt de Bingo formule?

Het enige wat jij zeker weet is dat je naar Griekenland gaat! Doordat Corendon allerlei kamers bij hotels inkoopt kunnen ze deze weer heel voordelig door verkopen, dit is fijn voor jou, en voor het hotel. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat jij in het mega luxe hotel terecht komt, terwijl je een hele lage prijs betaald! Je verblijft altijd op basis van een all-inclusive verzorging, zo ben jij er zeker van dat je 24/7 kan relaxen en ergens aan hoeft te denken! Ook is het altijd zeker dat je in een 4-sterrenhotel verblijft, ze kennen hier alleen geen sterrenkwalificatie, het aantal sterren dat een hotel heeft, is bepaald door de faciliteiten waar ze over beschikken.

Lefkas

Lefkas is een bekend eiland van Griekanland in de Ionische Zee. Het eiland staat bekend om de prachtige witte zandstranden en witte rotsen, met een blauwe vlag op het strand is het zeker dat het zeewater helemaal schoon is. De twee stranden Ai. Giannis (bij Lefkas-Stad) en Vasiliki zijn de beste stranden van de Middellandse Zee om heerlijk te kunnen surfen! Op het eiland zijn genoeg dingen te doen, boek bijvoorbeeld een boottocht, bezoek Agiofili met het mooiste strand, ga naar de gezellige badplaats Nidri, bezoek het gezellige dorp Agios Nikitas met Milos Beach, en zo is er nog veel meer te doen!

Home > Hotels en appartementen > Bingo Lefkas 4*