Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bahia Principe Fantasia Tenerife

Bahia Principe Fantasia Tenerife

Spanje - Tenerife - Golf Del Sur

Travis header

Bahia Principe Fantasia Tenerife voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bahia Principe Fantasia Tenerife

Maak je dromen waar in dit sprookjesachtige hotel op Tenerife. Het luxe 5-sterren Bahia Principe Fantasia Tenerife is rustig gelegen in Golf del Sur, heeft maar liefst 3 buitenbaden (deels verwarmd), een prachtig uitzicht over zee en een uitgebreide all-inclusive verzorging. Voor de kids is er heel veel vermaak, zoals de kinderdisco en de miniclub voor diverse leeftijden. Dit is een droomvakantie voor jong en oud!

Swim-up kamers

Ga je met zijn tweetjes op pad, dan kun je naast een duik in de fijne zwembaden dat het hotel heeft, ook een swim-up kamer (adults only) boeken bij Bahia Principe Fantasia Tenerife. Hier loop je zo vanuit je kamer het zwembad in, dat is nog eens luxe! En wil je helemaal tot rust komen, dan kun je ook een bezoekje brengen aan de spa bij het hotel. 

All-inclusive

Indien je naar Bahia Principe Fantasia Tenerife op vakantie gaat, verblijf je op basis van all-inclusive. Dit betekent lekker onbeperkt eten en drinken. Er is een internationaal buffetrestaurant "Echeide" en er zijn maar liefst drie à-la-carterestaurants: Aziatisch, grill en Italiaans. In de zomer kun je bij een verblijf van 7 nachten drie keer in de à-la-carterestaurants eten, in de winter één keer per 3 nachten. Bovendien worden er galadiners en thema-avonden georganiseerd en zijn er maar liefst zes bars waar je de lekkerste drankjes kunt halen. Dat belooft een relaxte vakantie te worden!

Home > Hotels en appartementen > Bahia Principe Fantasia Tenerife