Ali Baba Palace Egypte

Egypte - Hurghada - Hurghada-Stad

Travis header

Ali Baba Palace Egypte

Ali Baba Palace Egypte is een 4-sterrenhotel in Hurghada in Egypte. Het hotel is gebouwd in 2001 en bestaat uit 756 kamers. Het centrum van Sakkala ligt op 15 kilometer afstand en op 14 km afstand heb je de luchthaven van Hurghada. Door de vele glijbanen, discotheek en het drukke activiteitenprogramma is het hotel erg geschikt voor kinderen.

Activiteiten

Alleen Ali Baba Palace heeft het, een ijsbaan! Koel lekker af tijdens een potje ijshockey, of schaats een rondje over de ijsbaan. Schaatsen niks voor jou? Geen probleem! Dan kan je lekker beachvolleyballen, tennissen, voetballen of een potje minigolf spelen. Tegen betaling kan je ook gaan biljarten, bowlen, duiken, snorkelen en voor de echt durfals is er ook de mogelijkheid tot windsurfen. Voor de kinderen worden de hele dag door verschillende activiteiten georganisseerd, ook is er een miniclub, kinderdisco, speeltuin en zeker niet te vergeten het aquapark! Op loopafstand heb je een supermarkt en binnen 1 minuut ben je op het strand. Wil je hier in de zee gaan zwemmen? Dan is het wel verstandig om zwemschoenen mee te nemen.

Faciliteiten

Ali Baba Palace Egypte heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Je kan kiezen voor ontbijt, lunch en diner, of als je echt helemaal nergens aan wil denken is er ook de mogelijkheid voor een all-inclusive verblijf. Er is een groot buitenzwembad met voldoende ligbedden zodat iedereen kan genieten van de zon. Kom tot rust in het wellnesscentrum tijdens een massage en neem plaats in de jacuzzi. Tegen betaling kan je gebruik maken van wifi en de kledingwasservice. Doordat er de mogelijkheid is tot een familiesuite is dit hotel erg geschikt voor gezinnen.

Home > Hotels en appartementen > Ali Baba Palace Egypte