Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Griekenland - Rhodos - Ixia

Travis header

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa - Rhodos

Bij Akti Imperial Deluxe Resort & Spa heb je zeker een relaxte vakantie. Schuif aan bij een van de vele bars en geniet van het ultra all-inclusive arrangement. Het hotel ligt slechts 100 meter verwijderd van het strand en je kunt geweldige excursies boeken om het eiland te verkennen. Akti Imperial Deluxe Resort & Spa heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie.

Buffet- en themarestaurants 

Of je nu een moeilijke eter bent of van culinaire hoogstandjes houdt, bij Akti Imperial Deluxe Resort & Spa is er voor ieder wat wils. Er zijn namelijk maar liefst vier internationale buffetrestaurants. Daarbij komen nog eens vier themarestaurants, namelijk een Aziatisch restaurant, een Italiaans restaurant en twee Griekse restaurants. Volop keuze dus! Mocht je in de themarestaurants willen eten, zorg dan wel dat je van tevoren reserveert. Voor snacks en drankjes tussendoor zijn er twee snackbars en maar liefst vijf bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar.

Sport en ontspanning

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om tijdens je vakantie lekker op een ligbedje aan een van de vier zwembaden te gaan liggen, maar je kunt ook gaan voor een meer actieve vakantie. Bij Akti Imperial Deluxe Resort & Spa is er de mogelijkheid tot veel sporten, zoals basketbal, beachvolleybal, boogschieten en waterpolo. Ook zijn er tennisbanen en fitnessfaciliteiten. Na het inspannen is het natuurlijk tijd om te ontspannen, dit kan in de sauna, spa of het stoombad.

Home > Hotels en appartementen > Akti Imperial Deluxe Resort & Spa