Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Titanic Palace & Aqua Park Egypte

Titanic Palace & Aqua Park Egypte

Egypte - Hurghada - Hurghada-Stad

Travis header

Titanic Palace & Aqua Park Egypte voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Titanic Palace & Aqua Park - Egypte

Bij Titanic Palace & Aqua Park verblijf je zorgeloos op een van de gaafste resorts. Het hotel heeft een mega-zwembad en is voorzien van een groot aquapark! Zo kan het hele gezin genieten van alle faciliteiten en voornamelijk van de warme zon. 

All-inclusive

Aangezien je all-inclusive verblijft, kun je de gehele dag gebruik maken van alle eet- en drinkfaciliteiten op het resort. 's Ochtends staat er een riant ontbijtbuffet voor je klaar, 's middags een lunch en 's avonds staat er vaak een buffet met BBQ klaar met verschillende verse soorten vlees en vis. Ben je de buffetten even zat? Het hotel heeft ook 4 à-la-carterestaurants waar je een reservering kunt maken. Bij de bars op het resort kun je de hele dag lekker (non)alcoholische drankjes nuttigen. Heerlijk om een verfrissend drankje te halen tijdens een warme dag in de zon!

Aqua Park

In de tuin van het resort vind je meerdere zwembaden, waarvan één voor de koudere periodes verwarmd wordt. Er is een kinderbad voor de kleinere vakantiegangers aanwezig. Voor de echte waterratten is er een aquapark met meerdere glijbanen én een golfslagbad. Laat maar komen die golven! Aan het zwembad en op het strand kun je vrij gebruik maken van de ligbedden en parasols. Er is voor alle hotelgasten een handdoekenservice aanwezig, zo heb je elke dag een schone en droge handdoek.

 

Home > Hotels en appartementen > Titanic Palace & Aqua Park Egypte