Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hotel Lambi Resort

Hotel Lambi Resort

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

Hotel Lambi Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Lambi Resort - Kos

Hotel Lambi Resort is een mooi nieuw hotel op Kos. Dit rustige hotel bestaat uit een aantal lage gebouwen die worden omgeven door rustgevende tuinen. Het is lekker vertoeven langs het zwembad op een ligbedje onder een van de parasols. De kinderen vermaken zichzelf in het kinderzwembad met een paddenstoelvormige waterval. Dit is een fantastische vakantielocatie voor het hele gezin!

All-inclusive genieten

De kamers van Hotel Lambi Resort zijn ruim en comfortabel. Na een dagje aan het zwembad kun je gebruik maken van het heerlijke buffet wat dagelijks vers wordt bereid. Tijdens je verblijf geniet je namelijk van een all-inclusive verzorging. Dit betekent zorgeloos tot rust komen met de hele dag hapjes en drankjes tot je beschikking en ook de kinderen komen niks te kort! 

Wat is er te doen in Kos-Stad?

Kos-Stad is de hoofdstad van Kos. Ondanks de naam, heeft Kos-Stad een gezellige en gemoedelijke dorpse sfeer. Het is het culturele centrum van het eiland en in het centrum vind je een agora uit de tijd van Heracles. Ook is er een nieuw marktplein waar je typische Griekse producten kan kopen. Doordat Kos tegenover de kust van Turkije ligt, zijn de Turkse invloeden duidelijk te zien in Kos-Stad. Zo zijn er ook veel Turkse restaurants te vinden in de stad. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de Turkse stad Bodrum. Kos is relatief vlak en is daarom leuk om te verkennen met de fiets. Er is dus genoeg te doen tijdens een vakantie bij Hotel Lambi Resort!

Home > Hotels en appartementen > Hotel Lambi Resort