Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Green Nature Resort & Spa

Green Nature Resort & Spa

Turkije - Egeische Kust - Marmaris

Travis header

Green Nature Resort & Spa - Turkije

De perfecte zonvakantie voor jong en oud; dat is een verblijf in hotel Green Nature Resort & Spa in Marmaris. De naam heeft het te danken aan de ligging: omringd door groen naaldbos. Maar natuurlijk wel met veel zon, zee en waterpret. Met de lange lijst van faciliteiten, de fantastische zwembaden en super spannende glijbanen, komt iedereen in dit hotel aan zijn of haar trekken. Het is de ideale plek om van de Turkse zon te genieten en een fijne uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Het resort

Op het resort zijn er veel faciliteiten voor verschillende sporten en er is zowel overdag als ’s avonds entertainment. Naast de zwembaden staan volop ligbedden waar je lekker op kunt relaxen. Nog meer relaxen kun je in de hamam, sauna, of (tegen betaling) in de jacuzzi, de schoonheidssalon, spa of tijdens een heerlijke massage. Maar waar het in Green Nature Resort & Spa om draait, is waterpret. Met 3 buitenbaden, 2 kinderbaden, een binnenbad en 4 waterglijbanen kan iedereen zich uitleven. Van al dat gespetter krijg je wel trek. Gelukkig is je verblijf hier op all-inclusive basis, dus kun je ook de inwendige mens meer dan tevreden houden. Er zijn maar liefst 2 buffetrestaurants, één à-la-carterestaurant, 6 bars en een snackbar. Dus laat het je lekker smaken!

Ontdek de omgeving

Je kunt via het hotel diverse excursies boeken, maar je kunt natuurlijk ook een auto huren en zelf op avontuur gaan. Het gezellige centrum van Marmaris ligt op nog geen 3 km afstand van het hotel. Je kunt er shoppen, uiteten gaan en het uitgaansleven induiken. In de omgeving kun je op safari, boottochten maken, een excursie maken naar Datca en het oude Cnidus en nog veel meer!

Home > Hotels en appartementen > Green Nature Resort & Spa