Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bingo Egypte 4*

Bingo Egypte 4*

Egypte - Hurghada - Hurghada

Travis header

Bingo Egypte 4* voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bingo Egypte 4*

Ben jij op zoek naar een betaalbare vakantie in Egypte en wil je in een hotel met minimaal 4-sterren verblijven, dan kun je kiezen voor de Bingo Egypte 4* aanbieding. Doe dit alleen als je tegen verrassingen kan, want je hoort pas bij aankomst in welk 4-sterrenhotel je je vakantie gaat doorbrengen, spannend!

Hoe werkt het?

De Bingo formule is een concept van Corendon waarbij deze touroperator hotelkamers inkoopt voor hele lage prijzen. Door de kiezen voor deze manier van reizen, kun je zomaar veel minder betaald hebben dan je buren. Dezelfde luxe dus, maar dan veel voordeliger, perfect toch?

All-inclusive

Er zijn meerdere soorten Bingo formules, maar in het geval van Bingo Egypte 4* verblijf je ook nog eens op basis van all-inclusive. Wat er precies is inbegrepen bij deze all-inclusive verzorging hangt natuurlijk af van het hotel waarin je zult verblijven, maar in ieder geval kun je elke ochtend een lekker ontbijtje verwachten, in de middag een lunch en in de avonden een lekker maal in het buffetrestaurant en in sommige gevallen misschien zelfs à-la-carterestaurants. En natuurlijk kun je ook een lekker drankje erbij bestellen, allemaal inbegrepen!

 

Home > Hotels en appartementen > Bingo Egypte 4*