Malta

Vakantie naar Malta

Strandvakantie, historie en de Blue Lagoon

Een land met zon, zee en strand, maar ook met duizenden jaren historie. Malta is een eilandengroep in de Middellandse Zee en is de ideale bestemming als je houdt van een lekkere rustige zonvakantie en als je volop kunt genieten van natuur en cultuur. Ook voor watersporten ben je op Malta op de juiste plek. Er zijn volop mogelijkheden om te varen, te surfen of te duiken of snorkelen.

Houd deze pagina in de gaten voor de goedkoopste vakanties naar Malta en wie weet zwem je straks zelf in het heldere water van de Blue Lagoon.

De laatste aanbiedingen voor Malta

10 januari 2021, 7 dagen


St. Pauls Bay, Malta

16 oktober 2020, 6 dagen


Qawra, Malta

24 oktober 2020, 15 dagen


Bugibba, Malta

10 januari 2021, 7 dagen


San Lawrenz, Malta

Malta bestaat uit drie bewoonde eilanden: het hoofdeiland Malta, het groenere eiland Gozo en het kleinste eiland van de drie: Comino. De meeste vakantieaanbiedingen zijn voor het hoofdeiland Malta, maar je kunt gemakkelijk met de boot naar Comino om naar de bekende Blue Lagoon te gaan. Dit is een prachtige baai met water dat zo helder is dat het net een zwembad lijkt.

De stranden op Malta zijn geschikt voor iedereen. Er zijn zandstranden, rotsstranden, prachtige lagunes en zelfs binnenzeeën. St. Thomas Bay is vanwege de wind zeer geschikt voor windsurfen, dus als je wilt windsurfen moet je hier zeker heen gaan! Maar ook bij de andere stranden zijn er volop mogelijkheden voor watersporten, denk aan surfen, parakiten, waterskiën en boottochtjes.

Beste reistijd
Vanwege het mediterrane klimaat is het in Malta in de zomers droog en lekker warm en in de winters wat kouder, maar echt koud wordt het er niet. Vanwege de warme wind uit Afrika kunnen de temperaturen ook in de lente en de herfst nog hoog oplopen.

Visum
Als je de Nederlandse nationaliteit hebt, heb je geen visum nodig tijdens je vakantie in Malta.

Vaccinaties
Voor een vakantie naar Malta hoef je geen extra maatregelen te nemen wat betreft vaccinaties.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel