Sint Maarten

Vakantie naar Sint Maarten

Relaxen, snorkelen en vliegtuigen spotten

Zon, hoge temperaturen en prachtige witte stranden vormen de ideale mix voor een heerlijke zonvakantie. Sint Maarten is een eiland in de Caraïbische Zee en is onderverdeeld in een Frans en een Nederlands deel. Over het hele eiland vind je heerlijke witte zandstranden en zijn er veel watersporten te beoefenen.

De laatste aanbiedingen voor Sint Maarten

21 juni 2021, 9 dagen


Cay Hill, Sint Maarten

28 juni 2021, 9 dagen


Maho Bay, Sint Maarten

23 juni 2021, 15 dagen


Cay Hill, Sint Maarten

28 juni 2021, 9 dagen


Maho Bay, Sint Maarten

Als je van shoppen houdt, moet je absoluut naar de hoofdstad van Sint Maarten, Philipsburg. Je vindt hier leuke winkelstraten, hotels en gezellige restaurants en cafés. Verder zal je hier smalle straatjes, gezellige pleinen en typische Caribische huizen tegenkomen. De stad ligt aan de kust en heeft een gezellige boulevard met winkels en uitgaansgelegenheden en een mooie baai, Great Bay. Hier meren dagelijks grote cruiseschepen aan. Houd je van snorkelen, dan is het ook leuk om met de boot naar het eiland Prickley Pear te gaan. Dit is een onbewoond eiland en een ideale plek voor snorkelaars.

En dan natuurlijk Maho Beach met de laag overvliegende vliegtuigen die je op veel foto’s over Sint Maarten ziet. Ga naar dit strand op het Nederlandse deel van het eiland en maak zelf foto’s en filmpjes van de vliegtuigen die vlak naast het strand landen op Juliana International Airport, een bijzondere ervaring!

Beste reistijd
Het hele jaar door is het heerlijk weer voor een lekker zonvakantie. Het is er altijd rond de 30 graden. Echter is de kans op een regenbui van augustus tot en met november ietsjes groter dan in de rest van het jaar.

Visum
Iedereen die uit de EU komt heeft geen visum nodig voor een vakantie naar Sint Maarten. Wel heb je een geldig paspoort nodig, dit houdt in dat het paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is na vertrek uit Sint Maarten. En je hebt een retourticket en doorreisticket nodig waarmee je kunt aantonen dat je minder dan 3 maanden op Sint Maarten verblijft. Verblijf je langer, dan heb je wel een visum nodig.

Vaccinaties
Voor je vakantie naar Sint Maarten zijn er geen verplichte of aanbevolen vaccinaties. Neem wel even contact op met de GGD als je in de week daarvoor in een gele koorts land bent geweest.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen