Black Friday vakanties

Op dit moment hebben wij helaas geen Black Friday kortingen. Kom in november nog eens terug. Het eerstvolgende Black Friday weekend is 29 november 2019.

Black Friday

Black Friday is een hype die overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten. De laatste paar jaar is het ook in Nederland super populair en doen er steeds meer winkels en webshops mee met flinke kortingen. Ook in de vakantiebranche worden steeds meer kortingen gegeven tijdens dit weekend. Vaak van vrijdag tot en met maandag, Cyber Monday. Maar tegenwoordig worden er soms zelfs de week daarvoor al kortingen weggegeven.

Black Friday vakantie deals

Nou is het bij TravelHunter natuurlijk eigenlijk altijd al een soort Black Friday, met de aanbiedingen die wij vinden, maar tijdens het Black Friday weekend zijn er extra kortingsacties bij diverse touroperators. Aanbiedingen die je dus alleen in dat weekend kunt boeken. Vakantieaanbieders die meestal meedoen aan de Black Friday / Cyber Monday hype zijn TUI, Corendon, Sunweb en D-reizen. Bij deze partijen krijg je flinke kortingen. Doe er je voordeel mee en ga nóg goedkoper op vakantie!


Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!