Black Friday vakanties

De Black Friday week is begonnen! Hieronder zie je de vakantieaanbieders die dit jaar meedoen aan Black Friday:


Black Friday

Black Friday is een hype die overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten. De laatste paar jaar is het ook in Nederland super populair en doen er steeds meer winkels en webshops mee met flinke kortingen. Ook in de vakantiebranche worden steeds meer kortingen gegeven tijdens dit weekend. Vaak van vrijdag tot en met maandag, Cyber Monday. Maar tegenwoordig worden er soms zelfs de week daarvoor al kortingen weggegeven.

Black Friday vakantie deals

Nu is het bij TravelHunter natuurlijk eigenlijk altijd al een soort Black Friday met de aanbiedingen die wij vinden, maar tijdens het Black Friday weekend zijn er extra kortingsacties bij diverse touroperators. Aanbiedingen die je dus alleen in dat weekend kunt boeken. Vakantieaanbieders die meestal meedoen aan de Black Friday / Cyber Monday hype zijn TUI, Corendon, Sunweb en D-reizen. Bij deze partijen krijg je flinke kortingen. Doe er je voordeel mee en ga nóg goedkoper op vakantie!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen