Black Friday vakanties

Black Friday 2021, dit weekend met vele kortingen komt er weer aan. Tegenwoordig doen ook veel vakantieaanbieders mee aan de Black Friday week. Zo worden er extra kortingen gegeven op pakketreizen, vliegtickets, maar bijvoorbeeld ook op vakantieparken in Nederland en België.

Black Friday 2021 valt op vrijdag 26 november, maar over het algemeen gelden de kortingen ook dat hele weekend tot en met de maandag daarna, Cyber Monday. En door de toenemende populariteit de afgelopen jaren, maken sommige winkels en reisaanbieders er zelfs een Black Friday week van.

Ook dit jaar doet Corendon weer mee met de Black Friday gekte! Je krijgt nu tot wel 100 euro extra korting op zonvakantie in de winter én in de zomer. Je kunt dus nog even last-minute ertussenuit met korting of alvast vroegboeken voor de zomer.

Op vrijdag 26 november krijg je 50 euro p.p. extra korting op je boeking.

Dit jaar pakt TUI het een beetje anders aan. Er zijn geen speciale Black Friday kortingen, maar door middel van Fair Friday stimuleren zij je om een duurzame vakantie te boeken en bieden zij daarbij 50 euro extra voordeel.

Dit jaar heeft Center Parcs extra kortingen voor een verblijf in de periode 3 december 2021 t/m 28 maart 2022 en dus ook in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie. Ga jij er nog even lekker tussenuit in eigen land?

Komend jaar lekker weg in eigen land of net over de grens naar België? Bij EuroParcs krijg je tijdens het Black Friday weekend maar liefst 100 euro korting bij verblijven van 10 januari t/m 30 juni 2022. Ook in de schoolvakanties is de korting geldig! De korting geldt op alle parken in Nederland en België en voor vakantiewoningen groter dan 8 personen. Ga je met een kleiner gezelschap, dan krijg je 25 euro korting voor huisjes voor 5 personen of minder en 50 euro korting op huisjes voor 6 of 7 personen.

BungalowSpecials heeft dit weekend kortingen tot wel 40% bij verblijven t/m 7 januari 2022.


Black Friday

Black Friday is een hype die overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten. De laatste paar jaar is het ook in Nederland super populair en doen er steeds meer winkels en webshops mee met flinke kortingen. Ook in de vakantiebranche worden steeds meer kortingen gegeven tijdens dit weekend. Vaak van vrijdag tot en met maandag, Cyber Monday. Maar tegenwoordig worden er soms zelfs de week daarvoor al kortingen weggegeven.

Black Friday vakantie deals

Nu is het bij TravelHunter natuurlijk eigenlijk altijd al een soort Black Friday met de aanbiedingen die wij vinden, maar tijdens het Black Friday weekend zijn er extra kortingsacties bij diverse touroperators. Aanbiedingen die je dus alleen in dat weekend kunt boeken. Vakantieaanbieders die meestal meedoen aan de Black Friday / Cyber Monday hype zijn TUI, Corendon, Sunweb en D-reizen. Bij deze partijen krijg je flinke kortingen. Doe er je voordeel mee en ga nóg goedkoper op vakantie!

Home > Black Friday vakanties