Black Friday vakanties 2022

Black Friday 2022, het weekend met vele kortingen komt er weer aan. Tegenwoordig doen ook veel vakantieaanbieders mee aan de Black Friday week. Zo worden er extra kortingen gegeven op pakketreizen, vliegtickets, maar bijvoorbeeld ook op vakantieparken in Nederland en België.

Black Friday 2022 valt op vrijdag 25 november, maar over het algemeen gelden de kortingen ook dat hele weekend tot en met de maandag daarna, Cyber Monday. En door de toenemende populariteit de afgelopen jaren, maken sommige winkels en reisaanbieders er zelfs een Black Friday week van.

Check deze reisaanbieders tijdens Black Friday


Black Friday

Black Friday is een hype die overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten. De laatste paar jaar is het ook in Nederland super populair en doen er steeds meer winkels en webshops mee met flinke kortingen. Ook in de vakantiebranche worden steeds meer kortingen gegeven tijdens dit weekend. Vaak van vrijdag tot en met maandag, Cyber Monday. Maar tegenwoordig worden er soms zelfs de week daarvoor al kortingen weggegeven.

Black Friday vakantie deals

Nu is het bij TravelHunter natuurlijk eigenlijk altijd al een soort Black Friday met de aanbiedingen die wij vinden, maar tijdens het Black Friday weekend zijn er extra kortingsacties bij diverse touroperators. Aanbiedingen die je dus alleen in dat weekend kunt boeken. Vakantieaanbieders die meestal meedoen aan de Black Friday / Cyber Monday hype zijn TUI, Corendon, Sunweb en D-reizen. Bij deze partijen krijg je flinke kortingen. Doe er je voordeel mee en ga nóg goedkoper op vakantie!

Home > Black Friday vakanties 2022