Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Black Friday vakanties 2023

Black Friday vakanties 2023

Black Friday vakanties 2023

Black Friday 2023, het weekend met vele kortingen, komt er weer aan. Tegenwoordig doen ook veel vakantieaanbieders mee aan de Black Friday week. Zo worden er extra kortingen gegeven op pakketreizen, vliegtickets, hotels en vakantieparken.

Dit jaar op 24 november 2023!

Alles wat je moet weten over Black Friday vakanties 2023
Bekijk Black Friday acties

Waar boek je een vakantie met Black Friday korting?

Black Friday vakantiedeals 2023

Black Friday vakanties

Als het weer november is en het begint weer goed koud te worden, komt er wel iets heel leuks aan. Black Friday, oorspronkelijk een Amerikaans fenomeen, is nu een niet te missen koopjesfestijn dat ook in Nederland volop leeft. De laatste paar jaar is het ook hier super populair en doen er steeds meer winkels en webshops mee met flinke kortingen. Ook in de vakantiebranche worden steeds vaker kortingen gegeven tijdens dit weekend. Vaak al in de week voor Black Friday en dan tot en met maandag, Cyber Monday.

Wanneer is Black Friday?

Zet een grote cirkel om vrijdag 24 november 2023 in je agenda, maar houd je ogen de hele week daarvoor al open (of houdt deze pagina strak in de gaten). Wij speuren de reisaanbieders af voor de leukste Black Friday acties en de beste vakantiedeals. Vaak loopt dat door tot en met Cyber Monday op 27 november – een extra dag om die laatste kans te grijpen.

Black Friday of Cyber Monday: Wanneer scoor je de beste vakantiedeal?

Dat verschilt per aanbieder, maar over het algemeen maakt dat weinig verschil. Bij de meeste reisorganisaties is het het hele weekend, inclusief de maandag een kortingsfestijn! Maar als je een goede deal spot, dan is ons advies om niet te lang te wachten, want er zijn meer kapers op de kust.

Welke reisorganisaties doen mee met Black Friday?

Wij bieden op de website van TravelHunter aanbiedingen aan van o.a. TUI, Corendon, Sunweb, Prijsvrij, D-reizen en VakantieDiscounter. Helaas weten wij nooit helemaal van tevoren welke aanbieders een Black Friday actie live zetten, maar als we kijken naar de afgelopen jaren, dan kunnen we verwachten dat Corendon weer met Black FLYday komt, TUI met Fair Friday en aanbieders zoals Sunweb, Prijsvrij en D-reizen met allerlei Black Friday kortingen. Houd deze pagina in de gaten en je bent er als eerste bij!

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Black Friday vakantie deals

Nu is het bij TravelHunter natuurlijk eigenlijk altijd al een soort Black Friday met de aanbiedingen die wij vinden, maar tijdens het Black Friday weekend zijn er extra kortingsacties bij diverse touroperators. Aanbiedingen die je dus alleen in dat weekend kunt boeken. Vakantieaanbieders die meestal meedoen aan de Black Friday / Cyber Monday hype zijn TUI, Corendon, Sunweb en D-reizen. Bij deze partijen krijg je flinke kortingen. Doe er je voordeel mee en ga nóg goedkoper op vakantie!

Bekijk Black Friday deals >
Navigeer terug naar het overzicht met hotels en bekijk de beste deals naar van vandaag:
Bekijk aanbiedingen
Als eerste op de hoogte van de beste deals:

Home > Black Friday vakanties 2023