Win een taalcursus

Win een taalcursus naar keuze!

In Nederland of aan de Méditerranée...

Gefeliciteerd Stella Geraerts!


Geweldig! Fantastico! ¡Estupendo φανταστικό!

Altijd als eens Spaans, Italiaans of misschien zelfs wel Grieks willen leren? Dit is je kans! Namens Taalhuis Amsterdam mogen wij namelijk een taalcursus of taalreis naar keuze weggeven. Zo kun je 15 weken Spaanse les nemen in Amsterdam óf doe een 5-daagse cursus in bijvoorbeeld Moraira.

Taalhuis Amsterdam geeft lessen in o.a. Spaans, Italiaans, Latijn, Frans en Grieks. Deze worden gegeven in Amsterdam, maar daarnaast worden er ook taalreizen aangeboden naar o.a. Naxos, Athene en Kreta (Griekenland) en Moraira (Spanje), want waar leer je de taal beter dan het land zelf? Bovendien wordt er dan ook ingegaan op de cultuur, feestdagen, gebruiken en gerechten. Als je kiest voor een taalreis, dien je wel zelf de reis en het verblijf te regelen.

Kans maken?
Om kans te maken, vul je hieronder je gegevens in en meld je je aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je gelijk op de hoogte van onze aanbiedingen en acties. Onze Facebookpagina liken wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht: https://www.facebook.com/TravelHunter.nl/.

De actie loopt tot 1 oktober 2016. De week daarna nemen wij persoonlijk contact op met de winnaar of winnares.

pijl

Vul in en maak kans!

Max. 2 nieuwsbrieven per week met aanbiedingen, blogs en winacties. Je kunt je altijd kosteloos afmelden.

Vergeet niet je inschrijving te bevestigen. De bevestigingsmail kan in de SPAM terechtkomen.